تولید مرغ در جوین بیش از ۲ برابر شد
تولید مرغ در جوین بیش از ۲ برابر شد

تولید مرغ از ابتدای سال جاری تاکنون در مقایسه با سال گذشته افزایش بیش از دو برابری داشته است.

به گزارش اختر شرق؛ مدیر جهاد کشاورزی جوین با اشاره به اینکه در شهرستان جوین ۱۶ واحد مرغداری گوشتی وجود دارد که از ابتدای سال فقط ۱۲ واحد فعال بوده‌اند گفت: امسال هزار و ۷۸۹ تُن گوشت مرغ در این شهرستان   تولیدشده  که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۲ برابر افزایش داشته است.

علی‌اکبر قارزی  خاطر نشان کرد: برای تولید این مقدار گوشت مرغ ۸۹۴ هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری‌ شهرستان جوین انجام‌شده است.

وی ادامه داد: میزان جوجه ریزی در واحدهای مرغداری جوین در نیمه نخست سال گذشته ۳۶۷ هزار قطعه و گوشت مرغ تولیدی ۷۴۰ هزار کیلوگرم بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت: تأمین نهادهای طیور باهدف حمایت از تولیدکنندگان یکی از عوامل افزایش تولید مرغ در این شهرستان بوده است که خوشبختانه با تلاش همکاران و هماهنگی‌های به وجود آمده امروز این مشکلات تا حد زیادی مرتفع شده است.

قارزی خاطر نشان کرد: مدت هر دوره جوجه ریزی ۶۰ تا ۷۰ روز  است که مجوز جوجه ریزی برای واحدهای مرغداری در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و در نظر گرفتن فاصله زمانی بین ۲ دوره جوجه ریزی، صادر می‌شود.

خبرنگار: سید حجت الله تزرقی

image_printچاپ مطلب

Visits: 48