مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری وصنایعدستی خراسان رضوی از اجرای برنامههای توسعه گردشگری شهرستان کوهسرخ با محوریت رودخانه نابای این شهرستان خبر داد.
به گزارش اخترشرق؛ مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی سید جواد موسوی امروز پنجشنبه دوم دیماه ۱۴۰۰ در جلسه با رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی و نماینده مردم شهرستانهای کاشمر، بردسکن، خلیلآباد و کوهسرخ و شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر ریوش افزود: این رودخانه که از ارتفاعات شمالی کوهسرخ سرچشمه میگیرد از وسط شهر ریوش عبور میکند و با آبیاری زمینهای زراعی و باغهای روستاهای طرق، قراچه، کریز و برخی روستاهای دیگر وارد سد شهید مدرس می شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی اظهار کرد: این رودخانه به طول بیش از ۶۵ کیلومتر و با توجه به این دائمی است و در طول سال نیز جریان دارد یکی از مهمترین جاذبهها و ظرفیتهای گردشگری این شهرستان است.
موسوی گفت: آمادگی داریم سرمایهگذار برای توسعه گردشگری مبتنی بر این رودخانه جذب کنیم و پسازآن عملیات اجرایی توسعه گردشگری این شهرستان با محوریت رودخانه نابای را آغاز کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی به دیگر ظرفیتهای گردشگری این شهرستان اشاره کرد و گفت: بافت ارزشمند شهر ریوش و بسیاری از روستاهای این شهرستان حفظشده و میتواند بهعنوان جاذبه گردشگری مورد بازدید علاقهمندان قرار گیرد.
موسوی بابیان اینکه بافتهای ارزشمند شهر ریوش و روستاهای این شهرستان نیازمند جداره سازی است، افزود: بازآفرینی بافت ارزشمند شهر ریوش و روستاهای این شهرستان در دستور کار این اداره کل برای افزودن برظرفیتهای گردشگری است.
همچنین حجت الاسلام جواد نیک بین رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی و نماینده مردم شهرستانهای کاشمر، بردسکن، خلیلآباد و کوهسرخ در این جلسه گفت: رودخانه نابای و محور گردشگری کوهسرخ، ظرفیت تبدیل به یکی از مهمترین جاذبههای گردشگری استان را دارد.
او ادامه داد: جاده ارتباطی شهرستان کوهسرخ که دو شهرستان نیشابور و کاشمر را به یکدیگر متصل میکند یکی از مهمترین دغدغههای ماست که برای توسعه این جاده در حال رایزنی هستیم.
نیکبین به زیارتی بودن شهرکاشمر اشاره و تصریح کرد: توسعه و ایجاد زیرساختهای گردشگری در شهرستان کوهسرخ موجب ماندگاری زائران و مسافران در کاشمر و کوهسرخ خواهد شد.
نخستین اقامتگاه بومگردی شهرستان کوهسرخ در سال ۹۷ به بهرهبرداری رسیده و هماکنون شش اقامتگاه بومگردی درحال بهرهبرداری و سه اقامتگاه دیگر درحال ایجاد است.