به گزارش اخترشرق؛ کاظم قربان پور مدیرجهاد کشاورزی کاشمر از برداشت بیش از ۱۲ هزارتن طالبی درسال جاری خبر داد و گفت: طالبی میوهای شیرین است که به خاطر عطر و طعم دلپذیر آن بسیار محبوب است و با توجه به دوره رشد کوتاه از لحاظ اقتصادی برای کشاورزان به صرفه است.
قربان پور افزود: شهرستان کاشمر قطب تولید محصول پرطرفدار طالبی در استان و از قطبهای تولید این محصول در کشور است و تولید این میوه جالیزی پرخاصیت بهگونهای است که کاشمرهم به لحاظ سطح زیر کشت و هم طعم و مزه، حرف اول را در استان میزند.
وی ادامه داد: برداشت طالبی از اواسط خرداد ماه در شهرستان کاشمر آغاز و پیشبینی میشود تا پایان فصل برداشت بیش از ۱۲ هزار تن از این محصول شیرین و خوشمزه تولید و روانه بازارهای مصرف استان و کشور شود.
مدیر جهاد کشاورزی کاشمر میانگین برداشت را در هر هکتار ۳۰ تن عنوان و بیان کرد: امسال سطح زیر کشت طالبی در شهرستان کاشمر حدود ۶۰۰ هکتار بوده که با توجه به خسارت سیل و تگرگ به ۴۰۰ هکتار کاهش پیدا کرده است.
قربان پور کاشمر را ابداعکننده کاشت طالبی بصورت تونلی عنوان و اظهار کرد: جلوگیری از بیماریها و آفت زدگی، کنترل علفهای هرز، زودرس شدن محصول و از همه مهمتر کاهش ۵۵ درصدی مصرف آب را از جمله مزایای کشت تونلی طالب برشمرد.
وی با تأکید به جمعآوری مالچهای پلاستیکی بعد از فصل برداشت خاطرنشان کرد: مجموعه جهاد کشاورزی کاشمر با برگزاری کلاسهای آموزشی، توزیع کود یارانهای، توصیه و آموزش به کاشت ارقام مناسب اقلیم منطقه و آموزش کشاورزان در راستای تولید محصول سالم و استفاده نکردن از سموم و آفت کشها به بهره برداران خدمترسانی کرده است.
قربان پور افزود: کلیه برنامهریزی مجموعه جهاد کشاورزی کاشمر در راستای کاهش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی، افزایش عملکرد در واحد سطح، صرفهجویی منابع و انتقال کشت جالیزی به محیط گلخانه واز طرفی افزایش بازدهی است.
برداشت ۱۲ هزارتن طالبی از مزارع شهرستان کاشمر
لینک کوتاه :
https://akhtareshargh.ir/?p=41214
برچسب ها
آزادی یک زندانی نیازمند با کمک ۷۰ میلیون تومانی دانش آموزان سبزواری
جمعی از دانشآموزان سبزوار یک با اهدای ۷۰ میلیون تومان، یک زندانی جرائم مالی غیرعمد را از زندان آزاد کردند.
رقابت چوخه کاران خراسان رضوی در شهر فرهادگرد فریمان
همزمان با هفته دفاع مقدس مسابقات کشتی باچوخه جام پاسدار شهید کاظم شافعی در شهر فرهادگرد فریمان برگزار شد
دستگاه های برتر کشور در اقامه نماز معرفی شدند
دستگاه های برتر کشور در اقامه نماز امروز در جریان برگزاری سیو سومین اجلاسیه سراسری نماز در مشهد معرفی و تقدیر شدند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.












