به گزارش اختر شرق؛ علیاکبر قارزی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین با اشاره به سالی که از سوی مقام معظم رهبری به سال تولید، پشتیبانیها و مانعالخیر مزین شده است، گفت: به لطف خدا مسیر توسعه در این شهرستان در محور کشاورزی بناشده است و شهرستان جوین با فعالیت بالغبر ۱۲ هزار بهرهبردار در بخش کشاورزی بهعنوان یکی از قطبهای تولید محصولات کشاورزی بشمار میآید.
وی با اشاره به کشت دانههای روغنی همچون رده، گلرنگ و …، عنوان کرد: یکی از الزامات تحقق کشاورزی پایدار و توسعه بیشازپیش شهرستان پیوستن به زنجیره تولید و وجود صنایع تبدیلی نیز است.
قارزی با ابراز نگرانی از نبود و جای خالی صنایع تبدیلی در این شهرستان گفت: باید تدابیر لازم برای جذب سرمایهگذاران و جهتدهی به آنها در مسیر توسعه بخش کشاورزی انجام گیرد تا با ایجاد کارخانهها و کارگاهها نیز محصول تولیدشده در شهرستان باقیمت واقعی به بازار عرضه شود و کشاورزان به سود واقعی از تولید و بستهبندی محصول برسند.
مدیر جهاد کشاورزی جوین با اشاره به اشتغال ایجادشده در این کارخانهها برای جوانان و روستاییان و در پی آن جلوگیری از مهاجرت روستاییان بهشهرها، تصریح کرد: شهرستان جوین با تولید محصولات باغی و زراعی و گلخانهای نیز فرصت بسیار خوبی برای سرمایهگذاران نیز محسوب میشود.
قارزی خاطرنشان کرد: هماکنون نبود کارخانه روغنکشی با توجه به تولید یکچهارم کلزای استان و در کنار آن کشت ۲۰ هکتاری دانه روغنی گلرنگ نیز موجب خام فروشی این محصول و خارج شدن سود بالای استحصال آن نیز شده است.
مدیر جهاد کشاورزی جوین، جذب سرمایهگذاران داخلی در ایجاد کسبوکار، حمایت و پرهیز از بیتوجهی به آنان را در تمام بخشها اولویت مهمی دانست و اظهار کرد: جهتدهی و تشویق آنها به سرمایهگذاری نیز میتواند در جهت ارتقای شهرستان تأثیر بسزایی داشته باشد.
خبرنگار: سید حجت الله تزرقی