به میزبانی اداره کل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی؛نشست «گعده‌ی‌امین: واکاوی زوایای مغفول شخصیت ادیب انقلاب» با حضور شاعران و اهالی فرهنگ و کتاب برگزار شد
به میزبانی اداره کل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی؛نشست «گعده‌ی‌امین: واکاوی زوایای مغفول شخصیت ادیب انقلاب» با حضور شاعران و اهالی فرهنگ و کتاب برگزار شد
نشست «گعده‌ی‌امین: واکاوی زوایای مغفول شخصیت ادیب انقلاب» به میزبانی اداره کل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی با حضور سرپرست اداره کل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی و جمعی از شاعران و اهالی فرهنگ و کتاب در کتابخانه مرکزی امام خمینی(قدس سره) مشهد برگزار شد.

به گزارش اخترشرق؛ نشست ادبی«گعده‌ی‌امین: واکاوی زوایای مغفول شخصیت ادیب انقلاب» به میزبانی اداره کل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی با حضور حسین نوربخش، سرپرست اداره کل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی و جمعی از شاعران و اهالی فرهنگ و کتاب در کتابخانه مرکزی امام خمینی(قدس سره) مشهد برگزار شد.

در ابتدا حسین نوربخش، سرپرست اداره کل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی ضمن گرامیداشت سی و دومین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران و تبریک این ایام به جامعه کتابداران و اهالی فرهنگ و کتاب، گفت: بسیار خرسندم که این دوره از هفته کتاب را در فضایی سپری می‌کنیم که استان خراسان رضوی در سه حوزه کتابدار، کتابخانه و کتابخانه سیار در جشن کتاب نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، حائز رتبه اول شد.
وی افزود: بدون شک در ارزیابی فعالیت‌های یک کتابخانه فارغ از آمار‌های مرسوم، برگزاری برنامه‌های فرهنگی در قالب محافل ادبی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار هستند. در واقع این قبیل فعالیت‌های شاخص فرهنگی زمینه این افتخارات را برای ما فراهم می‌سازند.
نوربخش با اشاره به برگزاری سراسری نشست «گعده‌ی‌امین» در کتابخانه‌های عمومی استان، تصریح کرد: «گعده‌ی‌امین» فرصتی برای واکاوی زوایای مغفول مانده شخصیت ادیب انقلاب اسلامی است. دغدغه‌مندی و نگاه ویژه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) با توجه به مستندات بدون شک از تمامی ما بیشتر است. این مهم باعث شده تا به صورت تخصصی‌تر به این ویژگی از شخصیت‌ایشان در کتابخانه‌های عمومی پرداخته شود.
سرپرست اداره کل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی با بیان اینکه بالغ بر ۵۰ محفل ادبی در کتابخانه‌های عمومی در حال فعالیت هستند، اظهار کرد: این حاکی از نگاه دغدغه‌مند اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان و به تبع آن کتابخانه‌های عمومی به موضوع شعر و ادبیات فارسی است.

در ادامه راضیه رجائی، شاعر استانی گفت: مقام معظم رهبری(مدظله العالی) علاوه بر طبع شاعری از قلم رسا و شیوایی نیز برخوردار هستند. همچنین‌ایشان از جمله منتقدان بسیار دقیقی هستند که علاوه بر ساختار به معنای شعر نیز توجه ویژه‌ای دارند.
وی با بیان اینکه‌ایشان به مسائل و ارزش‌های روز اشراف کامل دارند، افزود: توجه پدرانه رهبر معظم انقلاب اسلامی باعث شده است که بسیاری از خط کشی‌های معمول جامعه برای افراد را به کار نبرند و همگان را با یک دید نگاه کنند.
رجائی تصریح کرد: مقام معظم رهبری(مدظله العالی) همواره تأکید دارند که محافل ادبی و دوستی و مودت بین شاعران و نویسندگان حفظ شود.

همچنین زهرا محدثی خراسانی، شاعر استانی با تأکید بر توجه و دغدغه‌مندی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به حوزه شعر و ادبیات فارسی گفت: گاهی در دیدار‌ها شاعران نگاهی منتقدانه به اشعار خود دارند و‌ایشان به صورت عالمانه و دلسوزانه به بیان انتقادات خود می‌پردازند.
وی با اشاره به دیدار خود با رهبر انقلاب اسلامی، افزود:‌ایشان در تمامی این محافل جویای احوال شاعران و نویسندگانی هستند که امکان حضور در جلسات را نداشته‌اند.
محدثی خراسانی تصریح کرد: بدون شک دیدار‌ایشان با شاعران فارسی زبان یکی از نقاط قوت انتشار ادبیات ایران و تعاملات فرهنگی با دیگر کشور‌ها است.

غلامرضا غلامپور دهسرخی دیگر شاعر استانی نیز در بیان خاطرات خود پیرامون دیدار با مقام معظم رهبری(مدظله العالی) بر نگاه منتقدانه، دقیق و پدرانه‌ایشان به شاعران و آثارشان تأکید کرد.

در ادامه شاعران به خوانش اشعار خوانده شده خود در محضر رهبر انقلاب اسلامی پرداختند.

image_printچاپ مطلب