آغاز برداشت گل محمدی در شهرستان جوین
آغاز برداشت گل محمدی در شهرستان جوین

برداشت گل محمدی از سطح شش هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان آغاز شد.

به گزارش اختر شرق؛ علی‌اکبر قارزی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین بابیان اینکه گل محمدی ازجمله گیاهانی است که به‌صورت قلمه و پاجوش از اوایل مهرماه تا اواسط آبان ماه کشت و از اواخر اردیبهشت تا خردادماه به‌صورت گلبرگ و غنچه برداشت می‌شود، گفت: گل محمدی گیاهی کم آب بر است که نیاز آبی آن در هر منطقه متفاوت است به‌طوری‌که اجرای آبیاری قطره‌ای در باغ‌های گل محمدی موجب بهره‌وری آب و افزایش تولید گل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سطح زیر کشت امسال در مقایسه با سال گذشته نیز از پنج هکتار به شش هکتار افزایش‌یافته است، مطرح کرد: خوشبختانه شهرستان جوین با دارا بودن آب‌وهوای مساعد و خاک حاصلخیز دارای ظرفیت مناسبی برای کشت این محصول محسوب می‌شود.

فاطمه صابری نسب، مسئول باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جوین با اشاره به اینکه گل محمدی جزو گیاهان دارویی و از اهمیت بالایی در این بخش برخوردار است افزود: از هر هکتار گل محمدی نیز به‌طور متوسط هفت تن محصول تر گل برداشت می‌شود و پیش‌بینی می‌شود از سطح شش هکتار نیز حدود ۴۲ تن گل‌تر برداشت شود.

خبرنگار: سید حجت‌الله تزرقی

image_printچاپ مطلب