معاون اقتصادی استانداری خراسان رضوی: مهمترین مزیت دانشگاه جامع علمی کاربردی آموزش در محیط کار است
معاون اقتصادی استانداری خراسان رضوی: مهمترین مزیت دانشگاه جامع علمی کاربردی آموزش در محیط کار است

معاون اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: مهمترین مزیت دانشگاه جامع علمی کاربردی آموزش در محیط کار است و دانشجویان در این دانشگاه بصورت عملی در این محیط آموزش می‌بینند لذا برای استخدام و جذب در شغل مورد نظرشان دچار چالش نیستند.

به گزارش اختر شرق؛ دکتر نوری زاده معاون اقتصادی استانداری خراسان رضوی در دیدار با دکتر سلجوقی رئیس واحد استانی دانشگاه گفت: نوجوانان و جوانان امروزی علاقمند به روش‌های آموزشی علمی و کاربردی به روز هستند.

دکتر نوری زاده افزود: بخش اعظم کارخانجات و صنایع استان خراسان رضوی خصوصی هستند و نیازمند نیروهای مهارتی و کاربلد هستند لذا همواره از فکر نو، نیروی نخبه و دارای مهارت استقبال می‌کنند و چون دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی این ویژگی‌ها را دارند زودتر جذب می‌شوند و یا خودشان با تاسیس شرکت، کارگاه و مراکز تولیدی در حوزه‌های مختلف کارآفرینی می‌کنند و موجب اشتغال می‌شوند.

معاون اقتصادی استانداری خراسان رضوی تصریح کرد: یکی دیگر از کارهای ضروری دانشگاه جامع علمی کاربردی توسعه مراکز آموزشی در شهرستان‌ها براساس آمایش است چرا که بسیاری از صنایع و کارخانجات در شهرستان‌ها هستند بعنوان مثال شهرستان سرخس قطب نفت و گاز استان خراسان رضوی، نه تنها یک مرکز صنعتی بلکه نقطه اتصال ایران به کشورهای شرقی از قبیل چین است و نیازمند نیروهای مهارت محور زیاد در حوزه‌های ترابری، گمرک، حمل و نقل، تعمیر و نگهداری، تاسیسات و بسیاری از مشاغل دیگر است لذا وجود یک مرکز آموزش علمی کاربردی مجهز و بروز در این نوع شهرستان‌ها ضرورت بسیاری دارد.

وی در ادامه گفت: ما در استانداری هم در راستای کمک به مراکز آموزش علمی کابردی برای جذب تسهیلات طبق مقررات و هم در زمینه طرح آباد آمادگی کامل داریم تا بتوانیم از این طریق بخشی از کمبود نیروی کار ماهر و متخصص را جبران کنیم و نیروهای شایسته را برای کارخانجات و صنایع از طریق دانشگاه جامع علمی کاربردی آموزش دهیم.

معاون اقتصادی استانداری خراسان رضوی با اشاره به بخشنامه دولت در خصوص طرح آباد گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی متولی آموزش برای اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی است.

دکتر نوری زاده در خاتمه گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی برنامه‌های مدون خود را مانند طرح آباد برای بررسی و کمک به قرارگاه اشتغال و یا کمیته‌های مربوطه در استانداری ارائه نماید.

در ابتدای این جلسه نیز دکتر سلجوقی، رئیس واحد استان خراسان رضوی ضمن اشاره به دوره‌های مقطع دار و و کوتاه مدت دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: این دانشگاه نه تنها در آموزش‌های بلندمدت که براساس ماموریت‌های ذاتی طبق اسناد بالا دستی دارای کارگروه برنامه ریزی درسی است که براساس نیاز جامعه در اسرع وقت می‌تواند دوره‌های کوتاه مدت را تدوین و آن‌ها را اجرا کند همچنین برای کمک به دولت در زمینه رفع معضل بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها اقدام به طراحی برنامه آموزش دانش آموختگان برای اشتغال تحت عنوان طرح آباد نموده است که از طریق وزرات علوم تحقیقات و فناوری به هیات دولت ارسال و توسط هیات دولت برای اجرا به دستگاه‌ها و دانشگاه‌ها ابلاغ گردید.

وی با اشاره به اهداف برنامه هفتم توسعه که باید سهم آموزش‌های مهارتی کشور به ۵۰ درصد برسد ادامه داد: در این خصوص ما به کمک سایر دستگاه‌های دولتی و خصوصی و دانشگاه‌ها نیاز داریم تا بتوانیم به این برنامه کشوری جامعه تحقق بپوشانیم.

image_printچاپ مطلب