به گزارش اختر شرق؛ افسر نگهبان آتش نشانی مشهد از سقوط یک دستگاه خودرو سواری پژو ۴۰۵ به داخل دره در ارتفاعات خلج و مجروحیت سه سرنشین این خودرو خبر داد.
گزارش تصویری از سقوط پژو ۴۰۵ به دره در ارتفاعات خلج
لینک کوتاه :
https://akhtareshargh.ir/?p=15342
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رونمایی از طرح تفصیلی محله آبکوه مشهد با مشارکت بیسابقه مردم
معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی از تصویب و ابلاغ طرح تفصیلی محله تاریخی و پرجمعیت آبکوه مشهد خبر داد و گفت: این طرح برای نخستین بار با مشارکت مستقیم مردم محله از مرحله تهیه تا تصویب پیش رفت و اینک به مرحله اجرا رسیده است.
افزایش یکساعته سرویسدهی مترو مشهد با برگزاری کنکور سراسری
همزمان با برگزاری کنکور سراسری، مترو مشهد روز جمعه ۳۰ مرداد، یک ساعت زودتر از روال تعطیلات آغاز به کار میکند.
مقابله با نفوذ یا گسترش دایره بیاعتمادی؟
ابوالقاسم عابدین پور، رئیس جبهه اصلاحات خراسان رضوی و نماینده ادوار مجلس: تصویب کلیات «طرح مقابله با نفوذ سرویسهای اطلاعاتی و دولتها یا نهادهای بیگانه» با ۱۸۳ رأی موافق، ۴ مخالف و ۵ ممتنع، نشاندهنده حساسیت مجلس نسبت به تهدیدهای خارجی است. اصل مقابله با جاسوسی و نفوذ قابل دفاع است؛ اما مسئله اصلی، تعریف دقیق نفوذ و حدود اختیارات ناشی از این قانون است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


















