کشف و معدوم‌سازی ۱۲ کیلوگرم تخم مرغ شکسته و غیر قابل مصرف از یک کارگاه نان فانتزی و شیرینی پزی در کاشمر
کشف و معدوم‌سازی ۱۲ کیلوگرم تخم مرغ شکسته و غیر قابل مصرف از یک کارگاه نان فانتزی و شیرینی پزی در کاشمر
رئیس شبکه دامپزشکی کاشمرگفت: در پی گشت مشترک و بازرسی‌های سرزده کارشناسان این شبکه بهمراه کارشناسان شبکه بهداشت شهرستان در سطح شهر، از یک واحد تولید نان فانتزی و شیرینی پزی در کاشمر مقدار ۱۲ کیلوگرم تخم مرغ شکسته و غیر قابل مصرف کشف و معدوم‌سازی نمودند.

به گزارش اخترشرق؛ دکتر سعید خانزاده با اعلام این خبر اظهار کرد: از آنجا که تخم مرغ‌های نوک‌زده و شکسته شده برای مورد مصرف انسانی ممنوع است بازرسان این شبکه ضمن تشکیل پرونده برای متخلف و ارجاع به مراجع قضایی، به منظور رفع مخاطرات بهداشتی و حفظ سلامت شهروندان اقدام به معدوم‌سازی آن‌ها نمودند.
وی یادآور شد: تخم مرغ از جمله فرآورده‌های خام دامی فساد‌پذیر است که رعایت شرایط زنجیره سرد و نگهداری در دمای ۴ تا ۸ درجه سانتی گراد و سلامت ظاهری برای اطمینان بخشی از بهداشتی بودن این فرآورده ضروری است.
وی گفت: همچنین نشانه‌گذاری کامل شامل درج تاریخ تولید و انقضا ۳۰ روزه و نام شرکت برای این فرآوده خام دامی تولیدی روی هر تخم مرغ نیز الزامی است.
این مقام مسئول در ادامه تأکید کرد: شبکه دامپزشکی با تمام توان و با جدیت، نظارت بر مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های دامی را در دستور کار خود قرار داده و با انجام بازرسی، پایش و نمونه‌برداری بر هویت بهداشتی و تاریخ تولید و انقضا این فرآورده‌ها با دقت و حساسیت نظارت خواهد کرد.
وی همچنین از شهروندان خواست که در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در عرضه فرآرده‌های دامی و پروتئی مراتب را با شماره ۵۵۲۷۳۱۳ گزارش کنند.

image_printچاپ مطلب