واگذاری فرآیند تهیه و توزیع لباس فرم دانش‌آموزی به شورای مدارس با نظارت دقیق سازمان دانش‌آموزی
واگذاری فرآیند تهیه و توزیع لباس فرم دانش‌آموزی به شورای مدارس با نظارت دقیق سازمان دانش‌آموزی

مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی در نشست فصلی شورای برنامه‌ریزی سازمان دانش‌آموزی استان گفت: پیشنهاد کردیم در سال تحصیلی پیش رو لباس فرم دانش‌آموزی به شورای مدرسه واگذار شود و سازمان دانش‌آموزی نیز بر این فرآیند نظارت دقیق داشته باشد.

به گزارش اختر شرق؛ قاسمعلی خدابنده مدیرکل این سازمان در این جلسه ضمن تسلیت سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) گفت: تهیه و توزیع لباس فرم دانش‌آموزی در سال گذشته به‌صورت متمرکز توسط سازمان دانش‌آموزی استان انجام گرفت و نظارت خوبی نیز صورت گرفت و این سازمان درزمینهٔ اجرای این طرح نمره خوب و قابل قبولی گرفت و درمجموع ازلحاظ کیفیت لباس‌ها و قیمت تمام‌شده به نفع دانش آموزان و خانواده‌ها تمام شد که ما از این قضیه خشنودیم.

وی افزود: پیشنهاد کردیم در سال تحصیلی پیش رو لباس فرم دانش‌آموزی به شورای مدرسه واگذار شود و سازمان دانش‌آموزی نیز بر این فرآیند نظارت دقیق داشته باشد تا هم مدیران مدارس تلاش کنند با تولیدی‌های معتبر قرارداد بسته شود و هم ترجیحاً طرح، مدل و رنگ لباس فرم دانش‌آموزی مدرسه خود را تغییر پیدا نکند تا دانش آموزان به لباس فرم جدید نیازی نداشته باشند و مدیران مدارس فقط برای پایه‌های ورودی اقدام به سفارش و خرید لباس فرم نمایند، البته این پیشنهاد نیاز به تائید وزارت آموزش‌وپرورش دارد.

خدابنده اظهار کرد: در ایام تابستان امسال با توجه به شرایط پیش‌آمده کلاس‌های اوقات فراغت دانش آموزان در کانون‌ها و دارالقرآن‌ها به‌صورت غیرحضوری و مجازی برگزار خواهد شد، محتواهای آموزشی الکترونیکی نیز در شبکه‌های مجازی و به‌ویژه شبکه شاد بارگذاری شده است و دانش آموزان علاقه‌مند می‌توانند از آن‌ها استفاده نمایند.

مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی افزود: برای بازگشایی مدارس در مهرماه ۹۹ سه سناریوی احتمالی را پیش‌بینی کرده‌ایم. در حالت اول ممکن است دانش آموزان در شرایط عادی و طبیعی در کلاس‌ها حاضر می‌شوند و طبق روال سال‌های گذشته مدارس فعالیت خواهند بود. در حالت دوم ممکن است شرایط به‌گونه‌ای باشد که در مدارس پرتراکم دانش آموزان را به دو گروه «الف» و «ب» تقسیم‌بندی کنیم و بخشی از دروس به‌صورت حضوری و بخش دیگری به‌صورت مجازی برگزار خواهد شد. در حالت سوم نیز ممکن است شبیه به شرایط چهار ماه گذشته آخر سال تحصیلی جاری دانش آموزان امکان حضور در مدرسه را نداشته باشند و آموزش از طریق شبکه شاد و بسترهای مجازی ادامه خواهد یافت.

وی تصریح کرد: درزمینهٔ آموزش در فضای مجازی «شبکه شاد» اولویت اول وزارت آموزش‌وپرورش است که یک کانال ارتباطی دوسویه میان معلم، دانش‌آموز و مدیر مدرسه برقرار می‌کند و این شبکه می‌تواند بخشی از مشکلات آموزشی و پرورشی دانش آموزان را حتی خارج از وقت اداری برطرف نماید که بسیار مثبت خواهد بود.

خدابنده در پایان عنوان کرد: آموزش‌وپرورش خراسان رضوی برای سال تحصیلی آتی قریب به ۱۹ هزار معلم کمبود دارد که در این خصوص رایزنی‌های فراوانی با وزارت متبوع صورت گرفته است تا با استفاده از نیروهای حق‌التدریس شاغل، بازنشسته و آزاد، نیروهای خرید خدمات آموزشی، استمرار خدمت بازنشستگان، برون‌سپاری و سرباز معلم این کمبود را مثل سال گذشته جبران نماییم و هیچ کلاسی بدون حضور معلم نماند.

image_printچاپ مطلب

Visits: 11