مدیر جهاد کشاورزی کاشمر: درصدور مجوز برای نانوایی‌ها باید ذائقه مردم مدنظر دستگاه صادرکننده مجوز باشد
مدیر جهاد کشاورزی کاشمر: درصدور مجوز برای نانوایی‌ها باید ذائقه مردم مدنظر دستگاه صادرکننده مجوز باشد

جلسه کمیته کارشناسی آرد و نان شهرستان با حضور کلیه اعضاء درمحل مدیریت جهاد کشاورزی برگزار شد.

به گزارش اخترشرق؛ مدیر جهاد کشاورزی کاشمر در جلسه کمیته کارشناسی گندم، آرد و نان شهرستان گفت: کمیته کارشناسی آرد و نان شهرستان می‌بایست به جهت صدور مجوز‌های نانوایی‌های آزاد پز دارای یک چهارچوب و دستورالعمل واحد باشد و دستگاه و یا نهادی که مجوزهای احداث نانوایی‌های جدید را صادر می‌کند حتما می‌بایست ذائقه مردم را در نوع نان مصرفی مدنظر داشته باشد.
محمد شجعی افزود: با توجه به اینکه مسئولیت دبیرخانه کارگروه آرد و نان از سال گذشته به جهاد کشاورزی واگذار شده است این مدیریت روزانه و بطور مستمرعملکرد نانوایی‌ها را مورد رصد قرار می‌دهد.
وی ادامه داد: ساماندهی، تامین و توزیع آرد وکیفیت بخشی پخت نان باید ازاولویت‌های مهم اتحادیه نانوایان و کارگروه ساماندهی آرد و نان این شهرستان درجهت رضایتمندی شهروندان باشد
مدیر جهاد کشاورزی کاشمر بیان کرد: هدف اصلی از برگزاری جلسات کمیته کارشناسی بررسی، هماهنگی و کارشناسی درخصوص موضوعات مختنلف برای مطرح کردن در جلسات کارگروه اصلی است.
شجعی با اشاره به اینکه اگر منطقه‌ای در شهرستان از نظر جمعیت و تعداد نانوایی اشباع باشد نباید مجوز جدید احداث نانوایی صادر شود اظهار کرد: تمام تلاش کمیته آرد و نان کاشمر همسو با اهداف و برنامه‌های دولت در راستای تسهیل امور ارباب رجوع و دسترسی مردم به نان با کیفیت می‌باشد.

خبرنگار: فاطمه نبوی ثالث

image_printچاپ مطلب