فعالیت های دانشگاه جامع علمی کاربردی در حوزه مبارزه با بیکاری و ایجاد فرهنگ کار و کارآفرینی قابل تقدیر است
فعالیت های دانشگاه جامع علمی کاربردی در حوزه مبارزه با بیکاری و ایجاد فرهنگ کار و کارآفرینی قابل تقدیر است

مدیرکل صدا و سیمای استان خراسان رضوی گفت: فعالیت های دانشگاه جامع علمی کاربردی در حوزه مبارزه با بیکاری و ایجاد فرهنگ کار و کارآفرینی قابل تقدیر است.

به گزارش اختر شرق؛ مهندس نصرپور مدیرکل صدا و سیمای خراسان رضوی در دیدار با دکتر سلجوقی رئیس واحد استانی یکی از اصلی‌ترین محورهای فعالیت صدا و سیما در این استان را حمایت از فعالیت‌های اشتغال‌زا و مهارت محور برشمرد و گفت: فعالیت‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی در حوزه مبارزه با بیکاری و ایجاد فرهنگ کار و کارآفرینی قابل تقدیر است.

وی از همکاری دو جانبه بین دانشگاه جامع علمی کاربردی و صدا و سیما استقبال کرد و افزود: صدا و سیما نیز با انعقاد تفاهم نامه همکاری آمادگی دارد تا با استفاده از امکانات موجود، از فعالیت‌های آموزشی، فرهنگی- اجتماعی و قرآنی دانشگاه حمایت کند چرا که همه ما در زمینه تحقق شعار سال که مهار تورم و رشد تولید است باید تلاش کنیم.

در ادامه این دیدار رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان رضوی بیان کرد: این دانشگاه و برنامه‌های آن می‌تواند گره از بخش عظیمی از این مشکلات باز کند چرا که براساس نیازسنجی و تقاضای موجود در جامعه دانشجو می‌پذیرد و از معدود دانشگاه‌های کشور است که در حوزه برنامه ریزی درسی و تدوین برنامه‌های آموزشی مستقل و دارای اختیارات کامل از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

وی با تشریح اهداف دانشگاه جامع علمی کاربردی در حوزه اشتغال پایدار و کمک به رفع معضل بیکاری افزود: رسالت دانشگاه‌های نظری توسعه علم است ولی در دانشگاه جامع علمی کاربردی توسعه علم و مهارت با تضمین اشتغال است. برای این کار، دانشگاه شبکه گسترده‌ای از مراکز را در سراسر ایران ایجاد کرده است تا مسئولیت اجتماعی خود را برای ایجاد عدالت آموزشی در محروم‌ترین نقاط کشور و استان از قبیل خواف، جغتای و… انجام داده و شبکه آموزش‌های مهارت محور در سطح عالی را در همه جای کشور گسترش دهد.

دکتر سلجوقی ادامه داد: دانشگاه جامع علمی کاربردی علاوه بر دوره‌های بلندمدت مقطع دار، بر گسترش آموزش‌های کوتاه مدت تاکید دارد و برای آن برنامه ریزی مدونی را شکل داده است همچنین دانشگاه صلاحیت حرفه‌ای را به عنوان یکی از مهمترین حلقه‌های مفقوده بازار کار ایران که نه تنها جنبه تخصصی و فنی بلکه جنبه فردی و اخلاقی نیز دارد را مد نظر قرار داده و در بسط و گسترش آن فعالیت دارد.

image_printچاپ مطلب