عرضه مرغ زنده در خراسان رضوی به نظارت بیشتری نیاز دارد
عرضه مرغ زنده در خراسان رضوی به نظارت بیشتری نیاز دارد

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: گاه گوشت مرغ با نرخ مصوب به دست خرده فروش نمی‌رسد که بتواند با نرخ مصوب ۲۰۴ هزار ریال آن را عرضه کند لذا بازرسان سازمان جهاد کشاورزی استان باید بر سطح تولید و واقعی کردن قیمت عرضه مرغ زنده نظارت کنند.

به گزارش اختر شرق؛ مرتضی اشرفی در نشست کارگروه تنظیم بازار خراسان رضوی، تشدید نظارت بر عرضه گوشت مرغ در سطح عمده فروشی و تولید را توسط بازرسان سازمان صنعت معدن و تجارت مورد تاکید قرار داد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی در خصوص توزیع تخم مرغ به نرخ مصوب در خراسان رضوی نیز گفت: از ۱۴ دی ماه تا ۹ بهمن ماه امسال دو هزار و ۸۶۱ تن تخم مرغ به قیمت مصوب از طریق دو اتحادیه خوار و بارفروشان و فروشندگان مرغ و ماهی در استان توزیع شده که ۵۵ درصد در مشهد و ۴۵ درصد بین شهرستانها توزیع گردیده است

وی با اشاره به کاهش نسبی قیمت تخم مرغ طی یک ماه گذشته در بازار، عنوان کرد: قیمت تخم مرغ در استان به کمتر از میانگین کشوری رسیده است اما هنوز باید قیمت آن کاهش بیشتری پیدا کند.

اشرفی بر نظارت بیشتر در خصوص قیمت کالاها در بازار به ویژه قیمت نهاده‌های دامی تاکید کرد و گفت: قیمت‌ها طی یک ماه گذشته کاهش زیادی در بازار نداشته است و به نظر می‌رسد برخوردها زیاد بازدارنده نبوده است و می‌بایست دلایل آن در کمیته کارشناسی بررسی شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی به سهمیه‌های اختصاص یافته از روغن به خراسان رضوی اشاره و بیان کرد: آخرین سهمیه روغن تخصیص یافته به استان از محل طرح تنظیم بازار دو هزار و ۴۰۰ تن روغن خوراکی بوده که در استان توزیع شده است، همچنین ۵۰۰ تن روغن نیز از طریق اتاق تعاون کشور به تعاونی‌های زیر مجموعه خراسان رضوی اختصاص یافت که بخشی از آن حمل و توزیع شده است.

وی گفت: سهمیه شکر اختصاص یافته تا پایان سالجاری برای بخشهای صنف و صنعت استان از محل طرح تنظیم بازار ۱۱ هزار و ۵۰۰ تن است که توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت در حال توزیع است.

اشرفی با تاکید بر تامین بسته‌های معیشتی مورد درخواست خیریه‌ها و نهادهای حمایتی از محل کالاهای طرح تنظیم بازار گفت: سامانه‌ای از سوی کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی طراحی شده که امکان توزیع عادلانه کالا بین نیازمندان را میسر کرده و روند تامین کالاهای مورد نیاز بسته‌های معیشتی نیز از این طریق امکان‌پذیر است.

image_printچاپ مطلب

Visits: 60