به گزارش اخترشرق؛ سید مهدی عصمتی در جریان بازدید از مزارع خورشیدی صالح کاشمر با بیان اینکه با احداث و اره اندازی نیروگاه های خورشیدی می توان گام موثری در راستای تامین انرژی پایدار برداشت، گفت: توسعه نیروگاههای خورشیدی علاوه بر اینکه به تأمین انرژی کمک می کند در توسعه اقتصادی و حفظ محیط زیست نیز اثرگذار است.
وی با اشاره به وجود ناترازی برق و ضرورت کمک به رفع این معضل، احداث این نیروگاهها راهکاری مناسب برای تأمین برق پایدار و جلوگیری از قطع برق به ویژه در ایام تابستان است، ابراز کرد: کاشمر به لحاظ موقعیت جغرافیایی مناسب دارای استعداد و ظرفیت بالایی در راستای توسعه انرژی خورشیدی است.
سرپرست فرمانداری کاشمر با بیان اینکه عمده اشتغال مردم شهرستان در بخش کشاورزی است، بحران انرژی را چالش اساسی این حوزه عنوان کرد و افزود: باید تلاش کنیم با رونق بخشیدن به این حوزه مسیر توسعه را برای سرمایه گذاری و کاهش مشکلات و خسارتهای ناشی از قطعی برق را فراهم کنیم.
وی در ادامه استفاده از انرژی پاک را ضرورتی انکارناپذیر برای بهره مندی از انرژیهای تجدیدپذیر دانست و خاطر نشان کرد: استفاده از این انرژی خدادادی رویکرد جدیدی در دنیای امروز است، لذا باید برای آماده کردن بستر برای ایجاد اینگونه نیروگاهها فراهم کرد.
عصمتی با بیان اینکه مجموعه صالح کاشمر به عنوان پیشتاز در این عرصه تاکنون ۵ مگاوات نیروگاه خورشیدی وارد مدار کرده است و در آینده ای نزدیک با اجرای طرحهای توسعه ای به ۱۲ مگاوات افزایش می یابد، یادآور شد: با توجه به اخذ مجوز احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی توسط این مجموعه امیدواریم با آغاز عملیات اجرایی و تسریع در فرآیندهای علاوه بر ایجاد اشتغال، شاهد رفع مشکل ناترازی و عدم قطعی برق در شهرستان باشیم.
عبور از بحران انرژی با احداث نیروگاههای خورشیدی امکانپذیر است
سرپرست فرمانداری کاشمر با تأکید بر اینکه در شرایط کنونی احداث و توسعه نیروگاههای خورشیدی نه تنها یک انتخاب، بلکه یک ضرورت جدی برای آینده کشور است، گفت: قطعا با فراهم کردن بسترهای لازم برای سرمایه گذاری در این حوزه احداث و توسعه نیروگاههای خورشیدی می توان از بحران انرژی عبور کرد.
لینک کوتاه :
https://akhtareshargh.ir/?p=42449
برچسب ها
بساط قطعی برق کشور با توسعه تجدیدپذیرها جمع میشود
امام جمعه کاشمر با اشاره به ضرورت پایداری برق و تداوم خدمت به مردم گفت: نیروگاههای خورشیدی فرصت مناسبی برای توسعه تجدیدپذیرها و برچیده شدن بساط قطعی برق در کشور است.
خسارت ۸ هزار و ۸۰ میلیارد ریالی کشاورزان کاشمر از سرمای اخیر
طبق بازدیدهای میدانی و برآورد خسارت کارشناسان جهادکشاورزی کاشمر کشاورزان این شهرستان درپی کاهش دما و تگرگ اخیر بیش از ۸ هزار و ۸۰ میلیارد ریال زیان دیده اند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.