کاظم قربان پور از جذب حدود ۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال از محل کمکهای فنی اعتباری جهت اصلاح باغات انگور این شهرستان خبر داد و گفت: روش داربستی یکی از پیشرفتهترین روشهای احداث باغات انگور میباشد.
قربان پور افزود: باغهای انگور منطقه ترشیز بیشتر با روش سنتی پشتهای، خوابیده جوی و پشته و یا پاچراغی کشت میشوند که این روشها در حقیقت ضرر و زیان قابل توجهی برای باغداران درپی دارد.
وی با اشاره به اینکه ایجاد باغ انگورایستاده نه تنها به افزایش تولید و کیفیت میوه کمک میکند، بلکه مدیریت باغ را نیز آسانتر میسازد ادامه داد: در جهت اجرای طرح اصلاح باغات تاکنون حدود ۷۵ هکتار از باغات انگور شهرستان کاشمر اصلاح و بصورت داربستی کشت شده است.
مدیر جهاد کشاورزی کاشمر افزایش تولید، بهبود کیفیت محصول، مدیریت و برداشت آسان، کاهش آفات و بیماریها، صرفهجویی بالا و آبیاری بهینه، تسهیل در سمپاشی و ازبین بردن علفهای هرز، عبور راحت ماشین آلات کشاورزی را از مهمترین مزایای کشت داربستی باغات عنوان کرد.
قربان پور اظهار کرد: به دلیل اینکه در کشت سنتی برخورد مستقیم میوه با خاک بیماری و قارچ ایجاد میکند و کیفیت محصول را کاهش میدهد قدرت رقابت در بازار امروز را از دست داده و بازارپسندی مناسبی ندارد.
وی با اشاره به اینکه برای تولید محصول مرغوب و باکیفیت درخت انگور نیاز به ارتفاع مناسب دارد خاطرنشان کرد: عملکرد با روش کشت داربستی به دلیل هرس مناسبتر و رسیدن بهتر نور به کانوپی درخت در حدود ۲ تا ۳ برابر افزایش مییابد.
روش داربستی یکی از پیشرفتهترین روشهای احداث باغات انگور است
در راستای طرح اصلاح باغات، حدود ۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال برای داربستی نمودن باغات انگور شهرستان کاشمر جذب شده است.
لینک کوتاه :
https://akhtareshargh.ir/?p=42127
برچسب ها
با اعتباری بالغ بر ۱۶ میلیارد ریال طرح انتقال آب با لوله روستای رزق آباد راهاندازی میشود
طرح چاه بجای قنات و انتقال آب با لوله روستای رزق آباد شهرستان کاشمر با هدف صرفهجویی در مصرف آب راهاندازی میشود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.