توزیع هزار و ۵۱۰ بسته لوازم‌التحریر میان دانش‌آموزان در تربت‌حیدریه
توزیع هزار و ۵۱۰ بسته لوازم‌التحریر میان دانش‌آموزان در تربت‌حیدریه

هزار و ۵۱۰ بسته لوازم‌التحریر میان دانش‌آموزان تحت حمایت کمیته امداد همزمان با آغاز سال تحصیلی توزیع شد.

به گزارش اخترشرق؛رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) تربت‌حیدریه گفت: این بسته‌ها با همکاری کمیته امداد و مشارکت خیران تهیه و میان دانش‌آموزان نیازمند توزیع شده است.

سید سعید عبداله‌زاده افزود: برای تهیه این اقلام در مجموع یک میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان هزینه شده که ۴۵۰ میلیون تومان آن از سوی کمیته امداد تأمین شده و باقی هزینه را خیران پرداخت کرده‌اند.

وی ادامه داد: از مجموع بسته‌های توزیع‌ شده، ۸۰ بسته ویژه دانش‌آموزان سادات بوده و ۳۰ بسته نیز از سوی مؤسسه عترت فاطمی اهدا شده است.

عبداله‌زاده با قدردانی از همراهی خیران گفت: این اقدام با هدف کمک به تأمین نیاز‌های تحصیلی دانش‌آموزان تحت حمایت و فراهم‌کردن زمینه‌ای مناسب‌تر برای آغاز سال تحصیلی انجام شده است.