تأمین گوشت مرغ ایام نوروز در خراسان رضوی
تأمین گوشت مرغ ایام نوروز در خراسان رضوی

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: هیچ‌گونه کمبودی در تأمین گوشت مرغ در استان خراسان رضوی وجود ندارد.

به گزارش اختر شرق؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی بابیان این مطلب عنوان کرد: با برنامه‌ریزی انجام‌شده تأمین گوشت مرغ موردنیاز استان (جمعیت استان و زائر) از ۲۴ اسفند ۹۸ تا ۱۶ فروردین ۹۹ به میزان ۱۲ هزار و ۸۳۳ تن توسط مزارع مرغ گوشتی استان تولید می‌شود که روزانه ۵۸۳ تن به بازار روانه می‌گردد.

جعفری ادامه داد: البته توزیع تنظیم بازاری گوشت مرغ منجمد نیز به این میزان اضافه می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در پایان تأکید کرد: با توجه به میزان نیاز روزانه گوشت مرغ در استان (حدود ۴۵۰-۴۰۰) تن هیچ‌گونه کمبودی در تأمین گوشت مرغ در استان وجود ندارد.

image_printچاپ مطلب

Visits: 3