به گزارش اخترشرق؛ کاظم قربان پور مدیر جهاد کشاورزی در این کارگاه آموزشی با تاکید بر آموزش مستمر اینگونه دوره های آموزشی را گامی مؤثر در جهت توسعه پایدار باغات انگور و سایر بخش های کشاورزی عنوان نمود.
قربان پور افزود: مدیریت باغات در زمستان، هرس و تربیت اصولی درختان مو،تغذیه علمی باغات انگور و حضور فعال کارشناسان و مشارکت جوامع محلی از محورهای اصلی برگزاری این کارگاه آموزشی بوده است.
وی ادامه داد: ارائه برنامه کوددهی فصلی شامل استفاده از سولفات آمونیوم، اسید هیومیک و کودهای پتاسیم در مراحل مختلف رشد انگور، به ویژه پیش از گلدهی و در زمان رسیدن میوه ها از مهمترین توصیه های کارشناسان به بهره برداران است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کاشمر بیان کرد: استفاده از محرکهای رشد گیاهی مانند اسیدهای آمینه و جلبکهای دریایی برای افزایش مقاومت درختان در برابر تنشهای خشکسالی و سرمازدگی الزامی می باشد.
قربان پور اظهار کرد: آنالیز خاک و برگ پیش از مصرف کودها،استفاده از کودهای شیمیایی و آلی بدون تحلیل خاک، موجب هدررفت منابع و مسمومیت درختان میشود.
وی خاطرنشان کرد:این کارگاه می تواند علاوه بر ارتقاءدانش فنی باغداران،زمینه را برای تبادل تجربیات بین روستاهای مختلف فراهم کند لذا انتظار است با تداوم چنین برنامه هایی، شاهد افزایش بهرهوری و کیفیت محصولات انگور در منطقه باشیم.
در ادامه نیز کارشناسان حاضربا معرفی تکنیکهای پرورش داربستی به عنوان راهکاری برای بهبود تهویه، نفوذ نور و سهولت برداشت مکانیزه انگور،به آموزش روشهای هرس با اهدافی مانند جوانسازی درخت، افزایش محصول و کنترل آفات پرداختند.
برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه، هرس و تربیت انگور در شهرستان کاشمر
کارگاه آموزشی تغذیه، هرس و تربیت انگور با هدف ارتقای دانش فنی باغداران و مقابله با چالشهای کشاورزی و با حضور کشاورزان روستاهای کسرینه،زنده جان،سرحوضک و حاجی آباد درمحل روستای کسرینه شهرستان کاشمر برگزار شد.
لینک کوتاه :
https://akhtareshargh.ir/?p=42326
برچسب ها
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.