آغاز پویش گسترده «به رسم پدر»؛ خراسان رضوی میزبان حرکت ملی ختم قرآن
آغاز پویش گسترده «به رسم پدر»؛ خراسان رضوی میزبان حرکت ملی ختم قرآن

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی از راه‌اندازی پویش فراگیر «به رسم پدر» با محوریت ختم قرآن برای بزرگداشت شهدا و با مشارکت مردمی، رسانه‌ای و بین‌المللی خبر داد.

به گزارش اختر شرق؛ ابوالفضل طیبی در موکب اهالی رسانه خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: به زودی پویش گسترده ختم قرآن با محوریت مشارکت مردمی و رسانه‌ای آغاز می‌شود.

وی افزود: این پویش با هدف ادای احترام به شهدای اخیر و با عنوان “به رسم پدر” برگزار خواهد شد. قرار است جلسات خانگی قرآن، حضور در منازل خانواده‌ها و امکان ارسال ویدئو از ختم‌های خانوادگی نیز در این طرح گنجانده شود.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی تصریح کرد: این پویش با همراهی مجموعه‌های بین‌المللی و با حضور شرکت‌کنندگان از کشورهای مختلف اسلامی مانند لبنان، پاکستان، افغانستان و عراق نیز دنبال خواهد شد.