آغاز برداشت چغندرقند بهاره از سطح پنج هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی جوین
آغاز برداشت چغندرقند بهاره از سطح پنج هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی جوین

مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت: برداشت چغندر قند بهاره از سطح پنج هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان آغاز شد.

به گزارش اختر شرق؛ علی اکبر قارزی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین با اشاره به اولویت کشت محصولات استراتژیکی همچون چغندر قند، گفت: تولید محصولات استراتژیک تأثیر بسیار مهمی در امنیت غذایی کشور دارد و به همین منظور برنامه کشورها ابتدا تولید کافی این قبیل محصولات در داخل و پس از آن تولید محصولات دیگر است.

وی با بیان اینکه در شهرستان جوین سالانه بالغ بر ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات زراعی و باغی و دامی تولید می‌شود، اما در تولید محصولات اساسی و استراتژیک باید بیش از پیش تلاش کنیم.

قارزی با اشاره به سطح زیرکشت پنج هزار و ۲۰۰ هکتاری چغندرقند بهاره در سال جاری افزود: با توجه به میانگین برداشت حدود ۵۵ تن در هکتار نیز پیشبینی میشود امسال بالغ بر ۲۸۰ هزار تن هزار تن محصول چغندر بهاره در شهرستان تولید شود.

مدیر جهاد کشاورزی جوین در پایان خاطرنشان کرد: وسعت زمین‌های باغی و زراعی جوین ۳۵ هزار هکتار و محصولات عمده آن گندم، جو، چغندرقند، زیره، پیاز، هندوانه و پسته است و این شهرستان بالغ بر ۱۲ هزار بهره‌بردار در بخش‌های کشاورزی، باغداری، دامپروری و طیور دارد.

خبرنگار: سید حجت الله تزرقی

image_printچاپ مطلب

Visits: 42