۷۰۰نفراز مددجویان بهزیستی مشهد ازتسهیلات ساخت، خریدواجاره مسکن بهره مندشدند

به گزارش اختر شرق؛ در سال ۱۴۰۳بیش از ۷۰۰ نفر از مددجویان و افراد دارای معلولیت تحت پوشش بهزیستی مشهد از تسهیلات ودیعه مسکن و کمک بلاعوض ساخت، خرید و اجاره مسکن بهره‌مند شده‌اند.

با این حال، به دلیل افزایش تقاضا و محدودیت اعتبارات، تعداد زیادی از متقاضیان همچنان در صف انتظار دریافت این خدمات قرار دارند.

حسن فرخی، معاون تخصصی بهزیستی مشهد، با اشاره به شرایط عمومی و اختصاصی دریافت اعتبارات مسکن، تأکید کرد: که افراد دارای معلولیت و مددجویان معرفی‌شده باید دارای پرونده تأیید شده و فعال در سامانه بهزیستی و تحت پوشش حمایت‌های مستمر یا غیرمستمر در حوزه توانبخشی و حمایت‌های مستمر در حوزه معاونت سلامت اجتماعی سازمان قرار داشته باشند.

وی همچنین اعلام کرد که فرزندان مستقل‌شده از مراکز شبانه‌روزی و امدادبگیران حوزه سلامت اجتماعی نیز مشمول این اعتبارات خواهند بود.

فرخی ضمن قدردانی از کارشناسان مسکن، عملکرد این حوزه را نتیجه تلاش کارکنان ساعی دفتر مسکن و مددکاران مراکز دولتی و مثبت زندگی شهرستان و همراهی موثر خالدی معاون هماهنگی موسسات غیردولتی، مشارکتهای مردمی واشتغال، کارشناسان فعال دفتر مسکن بهزیستی استان دانست.

وی از بهزیستی استان و کشور درخواست کرد که نسبت به موضوع مسکن کلان شهر مشهداهتمام بیشتری صورت پذیرد تا از دغدغه‌های بحق جامعه هدف کاسته شود.