گردهمایی دهیاران، روسای شورای اسلامی و کشاورزان کل مالک بخش اسحاق آباد در فرمانداری زبرخان

به گزارش اختر شرق؛ فرماندار زبرخان در این باره گفت: جامعه روستایی در توسعه کشور نقش اساسی دارد و بالغ بر ۸۰ درصد جمعیت شهرستان، روستایی می‌باشد که دارای بیش از ۵۶ دهیاری می‌باشد که باعث می‌شود این روستاها دربحث منبع آب توسعه پیدا کند وناهنجاری ناشی از مهاجرت بی‌رویه به شهر به وجود نیاید.

عین القضات بیان کرد: با وجود امکانات محدود در کشور اقدامات خوبی در سطح روستاها در تمامی بخش‌های شهرستان انجام گرفته است و این اقدامات نشان می‌دهد تمامی مسئولین ما با غیرت و همت تلاش‌های زیادی کرده اند.

وی ادامه داد: در باب توسعه آبادانی روستاها به مدیران ادارات مخصوصا جهاد کشاورزی و صنعت ومعدن توصیه می‌کنیم در خدمت‌گذاری به مردم خدمات شایسته‌ای را ارائه دهند.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی در پایان خاطرنشان کرد: با کاهش بارندگی‌ها در سال‌های اخیر، لزوم بهره برداری اصولی و مدیریت منابع آب در بخش‌های مختلف دوچندان شده است که به همین منظور امسال در پنج هزار هکتار از اراضی زراعی وباغی آبیاری قطره‌ای جهت گذشتن از بحران بی‌آبی انجام شده است.