کشف و معدوم‌سازی ۶۳ کیلوگرم تخم مرغ غیر قابل مصرف از یک کارگاه قنادی در کاشمر

دکتر سعید خانزاده با اعلام این خبر اظهار کرد: بر اساس دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور در راستای جلوگیری از عرضه تخم مرغ‌های تاریخ گذشته و رعایت حقوق مصرف‌کننده، نشانه‌گذاری کامل تخم مرغ شامل درج تاریخ تولید و انقضا ۳۰ روزه و نام شرکت برای این فرآوده خام دامی تولیدی روی هر تخم مرغ الزامی است.
وی یادآور شد: تخم مرغ از جمله فرآورده‌های خام دامی فسادپذیر است که رعایت شرایط سلامت ظاهری، زنجیره سرد و نگهداری در دمای ۴ تا ۸ درجه سانتی گراد برای اطمینان بخشی از بهداشتی بودن این فرآروده ضروری است.
اداره دامپزشکی کاشمر همچنین از مردم خواست که در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در عرصه فرآرده‌های دامی مراتب را با شماره ۲۷۳۱۳ – ۵۵۲ در اسرع وقت گزارش کنند.