کشف و معدوم سازی بیش از ۱۵ تن مواد غذایی غیر قابل مصرف در مشهد

به گزارش اختر شرق؛ دکتر ناصر امینی با بیان اینکه از ابتدای شیوع بیماری کووید- ۱۹ و در راستای طرح تشدید بازرسی ها، ۱۷۰ تیم عملیاتی با حضور ۲۵۰ نفر کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای اقدام به نظارت مستمر از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نمودند، خاطر نشان کرد: در این مدت بیش از ۳۶ هزار مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی صورت گرفت و آموزش های لازم در ارتباط با پروتکل های بهداشتی پیشگیری از کووید- ۱۹ به متصدیان این واحدها ارائه شد.
دبیر کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان
مشهد در پایان گفت: پیرو بازدیدهای انجام شده ۶۲۹ مورد از مراکز تهیه و توزیع مواد
غذایی به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی
و به منظور حفظ سلامت جامعه تعطیل شدند.