کاشمر بر پله دوم تولید انگور در استان

به گزارش اختر شرق محمد شجعی، رئیس اداره جهاد کشاورزی کاشمر در این باره عنوان کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر و کاهش ۲۰ درصدی تولید، متوسط عملکرد میزان تولید انگور در باغات این شهرستان، ۱۸ تن در هکتار می‌باشد که از مهمترین ارقام کشت شده، می‌توان به رقم پیکامی، عسکری، یاقوتی، رزقی، ریش بابا، لعل و صاحبی، اشاره کرد.

وی افزود: ۳۰ درصد انگور تولید شده در کاشمر، به مصرف تازه‌خوری رسیده و بقیه با تبدیل شدن به کشمش، به کشورهای حوزه خلیج فارس، روسیه و حتی اروپا، صادر می‌شود.

لازم به ذکر است؛ افزایش قیمت نهاده‌های مرتبط، قطعی برق چاه موتورهای آب کشاورزی، نوسانات قیمتی وعدم وجود صنایع تبدیلی و بسته بندی، از جمله مشکلات حوزه انگور در این شهرستان است.

خبرنگار: مهدیه عابدی