وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: باغ مفاخر توس در مشهد ایجاد می‌شود

به گزارش اختر شرق؛ محمد مهدی اسماعیلی عصر سه‌شنبه ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۳ در مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و پاسداشت زبان فارسی که در محل آرامگاه فردوسی با قرائت پیام رییس‌جمهوری به مناسبت گرامیداشت این شاعر و حماسه سرای بزرگ ایرانی برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: حکیم ابوالقاسم فردوسی، شاعر نامدار ایرانی برای همیشه در تاریخ ایران زمین و در قله مرتفع از حکمت، فلسفه، شعر و ادب ایستاده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: فردوسی کاخ بلندی به نام شهر فارسی با حکمت اسلامی و ایرانی بنا نهاده است.

او با بیان اینکه در دولت جمهوری اسلامی توجه به میراث گران‌بها را در دستور کار داریم، تصریح کرد: ابتکار در شهر مشهد و تبدیل روز فردوسی به یک دهه و پایان آن همزمان با روز سوم خرداد (سالروز فتح خرمشهر) یک اقدام قابل توجه است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: به زودی در شهر عالم‌پرور مشهد، باغ مفاخر توس راه‌اندازی خواهد شد و برای تجلیل از ستارگان درخشان در آسمان علم و دانش خراسان در توس تمامی اقدامات انجام خواهد شد.

اسماعیلی تصریح کرد: با معرفی دستاوردهای غرورآفرین، راه را برای آینده‌ای امیدبخش هموار خواهیم کرد.