نظارت بهداشتی شبکه دامپزشکی زاوه بر پرورش بیش از ۲ میلیون ۸۰۰ هزار قطعه جوجه یکروزه گوشتی

به گزارش اختر شرق؛ دکتر اکبری نسب در این
باره عنوان کرد: در سامانه پایش و مراقبت از بیماری‌های طیور، کلیه مراحل پرورشی اعم
از جوجه ریزی، واکسیناسیون، بروز بیماری و درمان در این سامانه ثبت و آنالیز گردیده
و تنها با رعایت ضوابط بهداشتی و فاصله زمانی بین دو دوره، مجوز جوجه ریزی صادر می‌گردد.

وی تصریح کرد: ماکیان گوشتی به عنوان منبع
با کیفیت پروتئین محسوب شده و رعایت نکات بهداشتی– قرنطینه‌ای علاوه بر دوره پرورش
در کشتارگاه‌ها و زنجیره توزیع آن، اهمیت بسیار زیادی دارد. بدین منظور ضروریست دوره
پرهیز مصرف دارویی قبل از کشتار و بهبود ساختارهای بهداشتی و مدیریت کشتارگاه‌ها مورد
توجه بیشتری قرار گیرد.

رئیس شبکه دامپزشکی زاوه در پایان از مرغداران
درخواست کرد: با رعایت دقیق دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی در کلیه مراحل پرورش اعم
از خرید جوجه، حمل و نقل، بهداشت سالن‌های پرورش، واکسیناسیون، درمان و اعمال محدودیت‌های
زمانی قرنطینه ای، علاوه بر تضمین موفقیت فعالیت اقتصادی خود، در جلوگیری از اشاعه
بیماری‌های طیور وتأمین گوشت مرغ سالم برای جامعه، سهیم باشند.