مدیریت بهشتی وار را برای مردم و شهرم به ارمغان خواهم آورد
مدیریت بهشتی وار را برای مردم و شهرم به ارمغان خواهم آورد

علی آذری گفت: آنچه باعث عقب‌ماندگی و دل‌شکستگی جوانان شهر شده این است که مدیران بهشتی وار وجود ندارند مدیرانی که کنار مردم و با مردان و با جوانان باشند و در روستاها باشند و تجمل‌گرا نباشند و قناعت داشته باشند و من مدیریت بهشتی وار را برای مردم و شهرم بر به ارمغان خواهم آورد.

به گزارش اختر شرق؛ علی آذری بابیان این‌که اگر امروز در انتخابات حاضرشده‌اید آمده‌اید بگویید بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی را برای مردممان تفسیر کنید گفت: امروز آدرس‌های برای انتخاب نماینده توانمند، مقتدر، شجاع، مردمی و میدانی به ما داده‌شده است.

وی اظهار کرد: عرصه انتخابات در شهر قوچان بیش از ۲۰ سال است که درگیر چند نام است و امروز آدرس داده‌شده که دنبال جوان‌های توانمند، بااراده بروید و اگر امروز در این عرصه حاضرشده‌ام به لطف و اراده حق است و آنچه داشته‌ام، مردمی وار، بهشتی وار و رجایی وار برای مردمم استفاده کرده‌ام.

آذری بابیان اینکه در این چله از آرمان‌های انقلاب صیانت شد و در چله دوم بازگشت جوانان توانمند و خلاق به سیستم‌های نظام اسلامی بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی آدرسی است که ولایت به ما داده است و بایستی اطاعت امر انجام شود، تصریح کرد: امروز آمده‌ایم تا بر اساس سابقه قدر، مردمی و توانمند و رجایی وار خودم که حدود چهار سال در شهر خودم، کنار مردم خودم، افتخار خدمت رادارم مجدد بگویم اگر لطف و اراده در بودن من شد مردم دل‌شکسته من قطعاً خدمت رجایی وار خواهند دید.

دادستان سابق قوچان تأکید کرد: توجه به اقتصاد با عنوان نقطه کلیدی شهرستان، تقویت توسعه، امید، نشاط، آبادانی، توجه به شایسته‌سالاری، به مدیران جوان و کارآمد و پرانگیزه و اصل «ما می‌توانیم» و ترویج روحیه «ما می‌توانیم»، در اولویت کار و برنامه ما قرار خواهد داشت.

آذری بیان کرد: آنچه باعث عقب‌ماندگی و دل‌شکستگی جوانان شهر شده این است که مدیران بهشتی وار وجود ندارند مدیرانی که کنار مردم و با مردان و با جوانان باشند و در روستاها باشند و تجمل‌گرا نباشند و قناعت داشته باشند و من مدیریت بهشتی وار را برای مردم و شهرم بر به ارمغان خواهم آورد.

دادستان سابق قوچان با اشاره به این‌که سازندگی توسعه نشاط اشتغال جوانان درگرو انتخاب درست است، افزود: زندگی و سرنوشت خود را در انتخابات شوخی نگیرید فرصت‌ها در دست ما مسئولین، بیت‌المال است که باید برای شما صرف شود ما حق نداریم فرصت‌های طولانی سال‌های سال را با بی‌کفایتی از دست بدهیم و مجدد مدعی مجری بیت‌المال شویم.

خبرنگار: فاطمه محمدی کیان

image_printچاپ مطلب