مدیر میراث فرهنگی صنایعدستی و گردشگری بردسکن گفت: در راستای توسعه گردشگری روستایی و اقامتگاههای بومگردی در شهرستان بردسکن تاکنون ۱۴ طرح متقاضی بوم گردی به این اداره ارائهشده است که برای ۱۱ طرح آن موافقت اولیه صادرشده است.
به گزارش اختر شرق؛ احمد صابری زارع با اعلام این خبر افزود: در حال حاضر چهار اقامتگاه بوم گردی در روستاهای کبودان و درونه مجوز بهرهبرداری آن گرفتهشده است و در آینده نزدیک نیز در روستاهای سیر، بیجورد، خمی، زیروقت، باب الحکم، حطیطه و شهر شهرآباد ۱۱ اقامتگاه دیگر راهاندازی میشود.
وی ادامه داد: روستای کبودان باوجود آثار تاریخی و مناظر طبیعی و باوجود موقعیت مناسب آن در حاشیه جاده بردسکن به سبزوار موردتوجه مسافران و گردشگران است، بنابراین اقامتگاههایی بانام سبنی، سرکمر و بیبی بانو با ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال، در این روستا راهاندازی شده است.
صابری زارع اظهار کرد: منطقه حفاظتشده درونه واقع در ۶۰ کیلومتری غرب شهرستان بردسکن با تنوع گیاهی و جانوری باارزشی قرارگرفته است و علاوه بر این آثار تاریخی و طبیعی زیادی در این منطقه وجود دارد که ازجمله آن میتوان به گردشگری روستایی، عشایری و اکوتوریسم، کویرگردی، غارنوردی و آثار تاریخی، واقعشدن در مسیر مسافرتی و نزدیکی به کویر و ماسهبادیهای کویری اشاره کرد.
مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی بردسکن تصریح کرد: باهدف توسعه گردشگری روستایی، برای ارائه خدمات به گردشگران و مسافران عبوری از مشهد مقدس و در مسیر بردسکن به یزد و استانهای جنوب غربی و بالعکس، لزوم راهاندازی واحدهای اقامتی و پذیرایی و بهویژه بومگردی ضروری به نظر میرسید.
صابری زارع بابیان اینکه راهاندازی اقامتگاه بومگردی در روستای درونه و دو واحد پذیرایی و رستوران بینراهی و نیز مجموعه سرویس بهداشتی ازجمله اقدامات مورد پیگیری میراث فرهنگی بوده است، تصریح کرد: در حال حاضر اقامتگاه بومگردی میرزا غلامحسین خان درونه، با ۱۵۰۰ مترمربع و ۱۴ اتاق آماده پذیرایی از مسافران و گردشگران است، این اقامتگاه بهعنوان چهارمین اقامتگاه بومگردی شهرستان، در اواخر سال ۹۷ با ۱۰۰ میلیون تومان وام اشتغال افتتاح و مورد بهرهبرداری قرار گرفت و توسعه اقامتگاه مذکور، به دلیل قرار گرفتن در جنب بافت قدیمی روستای درونه در دست اقدام است.