دستگاه جداسازی کلاله زعفران در زاوه خراسان رضوی آزمایش شد

مدیر صنایع تبدیلی کشاورزی سازمان جهاد
کشاورزی با اعلام این خبر گفت: با توجه به مشکل بودن جداسازی کلاله از گل زعفران و
همچنین کاهش یافتن کیفیت آن در حین جداسازی به وسیله نیروی انسانی، با مکانیزه کردن
عملیات جداسازی این مشکلات کاهش پیدا می‌کند.

وی افزود: با عنایت به افزایش اهمیت این
گیاه در مصارف خوراکی و صنعتی و مخصوصا دارویی و نیز افزایش میزان کشت آن و نبود نیروی
انسانی کافی، مکانیزه کردن آن ضروری است.

مجید رضائی فریمانی بیان کرد: در صورت تایید
نهایی این دستگاه تولید کنندگان میتوانند نسبت به راه اندازی خط فرآوری زعفران با این
تجهیزات با کیفیت مناسب اقدام نمایند

مدیر صنایع تبدیلی کشاورزی سازمان جهاد
گفت: تست‌های اولیه دستگاه در شهرستان زاوه انجام و پس از تایید نهایی بکار گیری خواهد
شد.

لازم به ذکر است؛ خراسان رضوی مقام اول
تولید و سطح زیر کشت زعفران در دنیا را داراست. در سال گذشته مقدار ۳۲۸ تن در ۹۱ هزار
و۳۴۷ از مزارع استان محصول زعفران را داشته ایم. شهرستانهای زاوه و تربت حیدریه به
ترتیب با تولید ۱۲۵۰۰ و ۸۸۰۰ تن پیشرو در تولید محصول بوده اند.