خراسان رضوی رتبه نخست تولید فلفل قرمز کشور را در اختیار دارد

به گزارش اختر شرق؛ یوسف گازران افزود: امسال ۵۶۴ هکتار از زمینهای کشاورزی خراسان رضوی زیر کشت این محصول رفته است که در ۲ شهرستان داورزن و جغتای قرار دارد.

وی اضافه کرد: از این میزان سطح زیر کشت، ۱۶ هزار و ۸۷۲ تن فلفل قرمز برداشت می‌شود که در این زمینه نیز خراسان رضوی در کشور سرآمد است.

کارشناس مسوول گیاهان دارویی جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: محصول فلفل تولیدی در استان علاوه بر مصرف داخلی به کشورهای همسایه و منطقه نیز صادر می‌شود.

گازران افزود: فعالیت کارگاههای فلفل کوبی در ۲ شهرستان داورزن و جغتای که زیر کشت فلفل قرمز قرار دارد برای بیش از سه هزار و ۵۰۰ نفر ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم کرده است.