جلسه برنامه ملی مدیریت سنی پرورش مرغ گوشتی شهرستان فیروزه برگزار شد

به گزارش اختر شرق؛ مدیر جهاد کشاورزی فیروزه
در این باره اظهار کرد: با افزایش سن و وزن مرغ از کیفیت گوشت مرغ کاسته شده و علاوه
بر افزایش ضریب تبدیل غذایی باعث افزایش ابتلا به بیماری و تلفات و مصرف بیشتر آنتی
بیوتیک‌ها می‌شود و این به مفهوم ضرر اقتصادی برای مرغداران و وابستگی بیشتر کشور به
نهادهای دامی به خصوص ذرت دانه‌ای و کنجاله سویا خواهد بود.

مهندس کلیدری گفت: الگوی نادرست خرید لاشه
مرغ با وزن بالاتر، علاوه بر کاهش کیفیت محصولات تولیدی، مورد پسند بازارهای منطقه
و جهان نباشد.

مسئول تولیدات دامی فیروزه عنوان کرد: هدف
از این برنامه ملی، پرورش طیور گوشتی تا سن ۳۸ روزگی تا سقف لاشه ۱۷۰۰ گرم می‌باشد.

موسوی عمادی در پایان گفت: اهداف کلی این
برنامه افزایش کیفیت محصول تولیدی و ارتقا سلامت مصرف‌کنندگان، کمک به توسعه پایدار
با افزایش بهره وری در واحدهای مرغ گوشتی و کاهش وابستگی به نهاده‌های دامی می‌باشد.