تولید ۲۳هزار تن جو در شهرستان جوین

به
گزارش اختر شرق؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین با اشاره به تولید 23 هزار تن محصول
در شهرستان جوین، بیان کرد: سطح زیر کشت آبی و دیم جو در جوین 5550 هکتار بوده که از
این میزان 4950 هکتار آبی و 600هکتار دیم بوده است.

علیرضا
هاشم آبادی با اشاره به عواملی همچون بارش‌های مناسب، کشت مکانیزه و اقلیم مناسب منطقه
برای این محصول که سبب افزایش تولید جو در این شهرستان شده است، عنوان کرد: سرمای هوا
و وقوع سیلاب د ابتدای سالجاری موجب خسارت حدود 
150 هکتار از مزارع جو جوین شد.

وی
با بیان اینکه برداشت محصول جو در این شهرستان در مزارع دیم به روش سنتی و دستی انجام
می‌گیرد، گفت: الباقی محصول جو آبی نیز توسط کمباین های بومی و یا مهاجر برداشت می‌شود.

هاشم
آبادی خاطرنشان کرد:در مورد جو نیز هیچگونه خیرد تضمینی انجام نگرفته و قیمت آن در
بازار از هرکیلو 1850تومن تا 2500 تومن معامله میشود.

مدیر
جهاد کشاورزی شهرستان جوین خاطرنشان کرد: وسعت زمین‌های باغی و زراعی جوین ۳۵ هزار
هکتار و محصولات عمده آنها گندم، جو، چغندر قند، زیره، پیاز، پسته است، این در حالی
است که در این شهرستان ۱۲ هزار بهره بردار در بخش‌های کشاورزی، باغداری، دامپروری و
طیور وجود دارد.