تولید ۱۷۹۰ تن گوشت مرغ در شهرستان جوین

به گزارش اختر شرق؛ علی‌اکبر
قارزی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین با اشاره به اینکه با برنامه‌ریزی‌های انجام
شد می‌توان چرخ این صنعت را به چرخش درآورد و تولید را افزایش داد، گفت: خوشبختانه
به لطف خدا و با تلاش انجام‌گرفته و همکاری تشکل‌های فعال میزان تولید این محصول
در این شهرستان رو به افزایش است.

وی بابیان اینکه در راستای
تأمین نیاز غذایی این بخش محدودیت‌های بسیاری در شهرستان وجود داشت، عنوان کرد: با
تدابیر اتخاذشده و همراهی بهره‌برداران واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان میزان تولید
گوشت سفید در جوین مسیر رو به رشدی را طی می‌کند.

مدیر جهاد کشاورزی جوین بابیان
اینکه درمجموع در شهرستان جوین تعداد 16 واحد پرورش مرغ گوشتی وجود دارد که از
ابتدای امسال نیز 12 واحد آن فعال می‌باشد، خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تا
انتهای مردادماه تعداد 894518 قطعه مرغ و به عبارتی 1790 تن گوشت سفید در این
شهرستان تولیدشده است.

خبرنگار: سید حجت‌الله تزرقی