تذکر و اخطار به ۵۰ واحد صنفی برای عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در قوچان

به گزارش اختر شرق؛ تیم نظارتی با حضور
جوادی معاون فرمانداری، پیرایش رئیس اداره صمت، سرگرد محمدی اماکن نیروی انتظامی، براتی
رئیس اداره تعزیرات و همکاران دادستانی و شبکه بهداشت و درمان از برخی از واحد‌های
صنفی به‌ویژه رستوران‌ها، اغذیه‌فروشی‌ها و جگر پزی‌ها و… به مدت سه ساعت صورت گرفت.

تذکر و اخطار به ۵۰ واحد صنفی برای عدم
رعایت پروتکل‌های بهداشتی و پلمپ دو واحد صنفی جگر پزی و اغذیه‌فروشی به دلیل عدم رعایت
پروتکل و سرو غذا در محل، صورت گرفت.

بخش عمده‌ای از کسبه پروتکل‌ها را رعایت
می‌کنند که جای تقدیر دارد.

این نظارت و بازدیدها به‌صورت میدانی و
متداول در روزهای آتی تا پایان طرح انجام خواهد گرفت.