تأمین گوشت مرغ ایام نوروز در خراسان رضوی

به گزارش اختر شرق؛ معاون
بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی بابیان این مطلب عنوان کرد:
با برنامه‌ریزی انجام‌شده تأمین گوشت مرغ موردنیاز استان (جمعیت استان و زائر) از
24 اسفند 98 تا 16 فروردین 99 به میزان 12 هزار و 833 تن توسط مزارع مرغ گوشتی
استان تولید می‌شود که روزانه 583 تن به بازار روانه می‌گردد.

جعفری ادامه داد: البته
توزیع تنظیم بازاری گوشت مرغ منجمد نیز به این میزان اضافه می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی
سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در پایان تأکید کرد: با توجه به میزان نیاز
روزانه گوشت مرغ در استان (حدود 450-400) تن هیچ‌گونه کمبودی در تأمین گوشت مرغ در
استان وجود ندارد.