برپایی نمایشگاه «زنان، توانمندی و تولید» در شهرستان زاوه
برپایی نمایشگاه «زنان، توانمندی و تولید» در شهرستان زاوه

مسئول نمایندگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی زاوه از برپایی نمایشگاه «زنان، توانمندی و تولید» در قالب طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش اختر شرق؛ ایرج ثابت در این باره گفت: با توجه به اهمیت بسیار زیاد حوزه زنان و ظرفیت‌های بسیار خوبی که برای اشتغال در این بخش وجود دارد تلاش کردیم در قالب طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، فضایی را برای اشتغال آن‌ها ایجاد کنیم که نمایشگاه امروز حاصل تلاش و توانمندی همین زنان است.

ثابت با اشاره به اینکه نگاه ما بر این است که هر کدام از این زنان قطعا می‌توانند آغازگر یک فرآیند و یک حرکت اشتغال‌زایی باشند به همین خاطر امیدواریم بتوانیم با توسعه این طرح و ادامه موفق آن، امکان توانمندی بیشتر زنان را فراهم کنیم، عنوان کرد: در حال حاضر بحث ارتقاء و توانمندسازی بانوان خانه‌دار دارای اهمیت خاصی است تا بتوانند برای فروش محصولات تولیدی خود به بازار وصل شوند که یکی از این راه‌ها بحث نمایشگاه‌های مختلف فصلی و محلی در طول سال است.

مسئول نمایندگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی زاوه با تأکید بر اینکه توسعه مشاغل خانگی در راستای توسعه اشتغال و کارآفرینی در بیشتر کشورهای دنیا به عنوان یک نیاز اساسی مطرح می‌شود، عنوان کرد: مشاغل خانگی نقش مهمی در احیای برخی هنرها و صنایع دستی خانگی فراموش شده دارند و جایگاه بانوان در اقتصاد خانواده، توسعه تولید داخلی و افزایش روحیه خودباوری از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی تصریح کرد: کسب مهارت‌های لازم در اشتغال خانگی یک نیاز به شمار می‌رود و در این راستا مراکز فنی و حرفه‌ای و آموزشی می‌توانند در جهت ارائه آموزش‌های لازم برای بهره‌مندی بهتر از این‌گونه مشاغل موثر باشند.

ثابت ضمن تأکید بر وابستگی کمتر به وام‌ها و سرمایه‌های دولتی ابراز کرد: با توجه به نقش اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید داخلی، بر فراهم کردن بسترهای لازم جهت ایجاد مشاغل خانگی و نیز کاهش وابستگی‌ها و تلاش برای خودکفایی در زمینه توسعه و پیشرفت و همچنین اهمیت نقش زنان در خانواده به عنوان عاملان پرورش و رشد نیروی کار تأکید بسیار شده است.

مسئول نمایندگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی زاوه در پایان خاطرنشان کرد: این‌گونه مشاغل فرصتی برای استفاده از ظرفیت تک تک اعضای خانوار به منظور کمک به تامین معیشت، افزایش درآمد، رفع نیاز بنگاه‌های اقتصادی بزرگتر، بهره وری بیشتر از امکانات و ظرفیت منازل مسکونی، افزایش اعتماد به نفس اعضای خانواده، انتقال دانش بومی و ایجاد انگیزه در خانواده‌ها برای فراگیری دانش تولید جهت اشتغالزایی است.

image_printچاپ مطلب