بالغبر پنج هزار و ۵۰۰ تن گوجهفرنگی در جوین برداشت شد

به گزارش اختر شرق؛ علیاکبر قارزی مدیر جهاد کشاورزی
شهرستان جوین بابیان اینکه شهرستان جوین بهعنوان یکی از قطبهای تولید محصولات
باغی زراعی و دامی و تأمینکننده بخش زیادی از نیاز غذایی را بر عهده دارد، گفت:
به لطف خدا با شروع فصل سرما و پایان برداشت محصول گوجهفرنگی در این شهرستان بالغبر
پنج هزار و 500 تن گوجهفرنگی از مزارع این شهرستان برداشت شد.
وی با اشاره به اینکه 185 هکتار از اراضی کشاورزی این
شهرستان به کشت این محصول اختصاصیافته، خاطرنشان کرد: هر کشاورز بهطور میانگین
از هر هکتار میزان 30 تن محصول گوجهفرنگی برداشت میکند.
قارزی با اشاره به اینکه کشت گوجهفرنگی در اردیبهشت آغاز و
از اواسط تیرماه برداشت محصول شروع میشود، عنوان کرد: بدون شک با ابلاغ سهمیه کشت
برای هر شهرستان با توجه به نوع اقلیم از سوی سازمان جهاد کشاورزی نیز از نوسانات
قیمت محصول در زمان عرضه به بازار و متضرر شدن کشاورزان جلوگیری میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین ضمن دعوت از کشاورزان به کشت
در محیطهای گلخانهای، خاطرنشان کرد: افزايش توليد در واحد سطح، توليد بيش از يك
محصول در سال، افزايش كيفيت محصول توليدي، صرفهجویی در مصرف آب و نهادههای
کشاورزی، استفاده از اراضي غیرقابل كشت با سيستم هيدرو پو نیک، تداوم كار و توليد
محصول در تمام فصلهای سال با توجه با امكان كنترل عوامل محيطي را از مهمترین مزایای
کشت در گلخانهها دانست.
خبرنگار: سید حجتالله تزرقی