افتتاح گلخانه ۳۰۰۰ متری در جوین

به گزارش اختر شرق؛ علی‌اکبر قارزی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین با توجه به
اینکه یکی از اولویت‌های جهاد کشاورزی توسعه کشت گلخانه‌ای می‌باشد، گفت: کشت
محصولات کشاورزی در محیط گلخانه نیز موجب افزایش 10 الی 12 درصدی عملکرد نیز خواهد
شد.

وی با اشاره به اینکه طرح
گلخانه صیفی و سبزی 3000 متری نیز در سال 1398 پایه‌ریزی شده و بااعتبار 760 میلیون
تومان از محل اعتبارات سامانه سیتا و 152 میلیون تومان خودیاری به افتتاح رسیده
است، عنوان کرد: یکی از اولویت‌های جهاد کشاورزی توسعه کشت گلخانه‌ای می‌باشد.

قارزی با اشاره به اینکه
در شهرستان جوین سه واحد گلخانه کشت خیار درمجموع به مساحت 5000 مترمربع در حال
فعالیت می‌باشند، گفت: استفاده بهینه از آب، نوبرانه بودن محصول، استقبال خوب خریداران
و سوددهی بالا موجب شده کشاورزان جوینی گرایش بیشتری به سمت کشت‌های گلخانه‌ای
داشته باشند.

فاطمه صابری نسب، مسئول
باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جوین بابیان اینکه از هر مترمربع گلخانه‌ به‌طور
متوسط 25 الی 30 کیلو محصول خیار برداشت می‌شود و این در حالی است که در فضای باز
در هر مترمربع پنج الی هفت کیلو خیار برداشت می‌شود.

خبرنگار: سید حجت‌الله
تزرقی