بر اساس پیش بینی ها، امسال بیش از ۵۱ هزار تن انگور از ۳ هزار و ۴۰۰ هکتار باغهای شهرستان کاشمر برداشت میشود.
به گزارش اختر شرق؛ مدیر جهاد کشاورزی کاشمر گفت: این شهرستان با سطح زیر کشت ۳ هزار و ۴۰۰ هکتار رتبه دوم استان را از نظر سطح زیر کشت دارد و با برنامه ریزی و توجه بیشتر، ظرفیت بالایی برای افزایش تولید این محصول در منطقه ترشیز وجود دارد.
کاظم قربانپور افزود: متوسط عملکرد باغات انگور کاشمر ۱۵ تن در هکتار است اما به دلیل خشکسالی و کاهش ۵۰ درصدی برداشت، پیش بینی میشود امسال حدود ۵۱ هزار تن انگور برداشت شود که از این مقدار ۸ هزار و ۹۲۵ تن به کشمش تبدیل خواهد شد.
قربانپور با اشاره به مشکلات این بخش گفت: افزایش قیمت نهاده ها، قطعی برق چاههای آب کشاورزی، خشکسالی، تغییرات اقلیمی و نوسانات قیمتی از جمله چالشهای مهم باغداران است.
وی ارقام پیکامی، عسکری، یاقوتی، رزقی، ریش بابا، لعل و صاحبی را مهمترین گونههای کشت شده در منطقه دانست و افزود: ۳۰ درصد انگور تولیدی شهرستان برای تازهخوری و تولید محصولاتی مانند آبغوره و شیره انگور مصرف میشود و بخش عمده آن پس از تبدیل به کشمش به کشورهای حوزه خلیج فارس، پاکستان، هند، روسیه و حتی اروپا صادر میشود.