مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین از آغاز برداشت گندم از سطح ۹۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد.
به گزارش اختر شرق؛ علی اکبر قارزی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین با بیان اینکه ۹۲۰۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان به کشت گندم اختصاص یافته است، گفت: پیش بینی میشود با توجه به این سطح زیرکشت در پایان فصل زراعی نیز بالغ بر ۲۷ هزار تن گندم برداشت شود.
قارزی با اشاره به اینکه گندم به عنوان ماده اصلی در پخت نان محسوب میشود و نان نیز به عنوان اصلیترین ماده غذایی در سفره غذایی مردم از اهمیت بسزایی برخوردار است، عنوان کرد: با توجه به اهمیت سلامت محصول گندم و جلوگیری از سن زدگی نیز برنامه ریزیهای گستردهای جهت مبارزه با این آفت از ابتدای فصل کشت عملیاتی شده است.
مدیر جهاد کشاورزی جوین در پایان خاطرنشان کرد: تلاش در جهت ترویج کشت گندم با توجه به راهبردی بودن این محصول یکی از مهمترین اهداف ما در جهت خودکفایی در تولید و کاهش وابستگی به صادرات نیز است.
خبرنگار: سید حجت الله تزرقی