آغاز برداشت گل محمدی در شهرستان جوین

به گزارش اختر شرق؛ علی‌اکبر قارزی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین بابیان اینکه گل محمدی ازجمله گیاهانی است که به‌صورت قلمه و پاجوش از اوایل مهرماه تا اواسط آبان ماه کشت و از اواخر اردیبهشت تا خردادماه به‌صورت گلبرگ و غنچه برداشت می‌شود، گفت: گل محمدی گیاهی کم آب بر است که نیاز آبی آن در هر منطقه متفاوت است به‌طوری‌که اجرای آبیاری قطره‌ای در باغ‌های گل محمدی موجب بهره‌وری آب و افزایش تولید گل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سطح زیر کشت امسال در مقایسه با سال گذشته نیز از پنج هکتار به شش هکتار افزایش‌یافته است، مطرح کرد: خوشبختانه شهرستان جوین با دارا بودن آب‌وهوای مساعد و خاک حاصلخیز دارای ظرفیت مناسبی برای کشت این محصول محسوب می‌شود.

فاطمه صابری نسب، مسئول باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جوین با اشاره به اینکه گل محمدی جزو گیاهان دارویی و از اهمیت بالایی در این بخش برخوردار است افزود: از هر هکتار گل محمدی نیز به‌طور متوسط هفت تن محصول تر گل برداشت می‌شود و پیش‌بینی می‌شود از سطح شش هکتار نیز حدود 42 تن گل‌تر برداشت شود.

خبرنگار: سید حجت‌الله تزرقی