مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین گفت: برداشت گل محمدی از سطح پنج هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان آغاز شد.
به گزارش اختر شرق؛ علی اکبر قارزی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین با بیان اینکه گل محمدی از جمله گیاهانی است که به صورت قلمه و پاجوش از اوایل مهر ماه تا اواسط آبان ماه کشت و از اواخر اردیبهشت تا خرداد ماه به صورت گلبرگ و غنچه برداشت میشود، عنوان کرد: گل محمدی گیاهی کم آب بر است که نیاز آبی آن در هر منطقه متفاوت است به طوری که اجرای آبیاری قطرهای در باغهای گل محمدی موجب بهره وری آب و افزایش تولید گل میشود.
وی با اشاره به اینکه پنج هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان به کشت گل محمدی اختصاص یافته است، اظهار کرد: خوشبختانه شهرستان جوین با دارا بودن آب و هوای مساعد و خاک حاصلخیز دارای ظرفیت مناسبی برای کشت این محصول محسوب میشود.
فاطمه صابری نسب، مسئول باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جوین با اشاره به اینکه گل محمدی جزو گیاهان دارویی و از اهمیت بالایی در این بخش برخوردار است، خاطرنشان کرد: از هر هکتار گل محمدی نیز به طور متوسط هفت تن محصولتر گل برداشت میشود.
خبرنگار: سید حجت الله تزرقی