آغاز برداشت ذرت علوفه‌ای کشت اول در شهرستان داورزن
آغاز برداشت ذرت علوفه‌ای کشت اول در شهرستان داورزن

مسئول ترویج جهاد کشاورزی داورزن گفت: شرایط اقلیمی و تجربه کشاورزان داورزن درکشت ذرت علوفه‌ای در این شهرستان، اسباب و شرایط امکان دو بار کشت در یک سال زراعی را برای این محصول فراهم آورده است.

به گزارش اختر شرق؛ مهری محمدی خواه دراین‌باره عنوان کرد: با آموزش‌های ترویجی که در راستای بالا بردن کارایی آب درکشت و تولید این محصول انجام‌شده است بیش از ۳۰ درصد مزارع ذرت علوفه‌ای به روش‌های آبیاری نوین اعم از نوار تیپ و آبیاری سنتز انجام می‌شود که کمک زیادی به کشاورزان شده است تا با میزان آب در دسترس امکان بالا بردن سطح زیر کشت و یا بالا بردن عملکرد در واحد سطح را داشته باشند.

مسئول ترویج جهاد کشاورزی داورزن در پایان خاطرنشان کرد: سطح زیر کشت اول در سال زراعی برای این محصول علوفه‌ای ۸۵ هکتار و برآورد سطحی که برای کشت دوم تحت پوشش قرار می‌گیرد یک هزار و ۱۰۰ هکتار است که در دهه آخر تیرماه، برداشت کشت اول آغاز می‌شود و پس از برداشت صیفی‌جاتی چون هندوانه و خربزه نیز که در اوایل مرداد و اواخر تیر اتفاق می‌افتد، کشت دوم ذرت علوفه‌ای شروع می‌شود و تا دهه اول مردادماه به طول می‌انجامد؛ و متوسط عملکرد درکشت اول ۳۰ تا ۳۵ تن و درکشت دوم ۴۵ تا ۶۵ تن است.

image_printچاپ مطلب