بیمارستانی که از سال‌ها پیش‌، نیاز آن احساس می‌شد
بیمارستانی که از سال‌ها پیش‌، نیاز آن احساس می‌شد

جلسه بررسی وضعیت بیمارستان جدید تایباد با حضور جلیل رحیمی نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی و مسئولین شهرستان در دفتر فرماندار برگزار شد.

جلسه بررسی وضعیت بیمارستان جدید تایباد با حضور جلیل رحیمی نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی و مسئولین شهرستان در دفتر فرماندار برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری اختر شرق؛ محسن سیاح سرپرست فرمانداری تایباد در این جلسه گفت: موانع و مشکلاتی که درراه واگذاری زمین بیمارستان و آغاز ساخت پروژه وجود دارد می‌تواند با ورود نماینده مردم تسهیل شود.

وی گفت: در سفری که چند روز گذشته به هرات افغانستان داشتم، وضعیت هرات را بسیار مناسب دیدم، قطعاً می‌توان برای بیماران افغانستانی هم برنامه‌ای داشت.

دکتر جلیل رحیمی جهان‌آباد، نماینده مردم تایباد، تربت‌جام، باخرز و صالح‌آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: از وضعیت بهداشت و درمان شهرستان تایباد گله‌دارم.

سید محمد موسوی، رئیس مرکز بهداشت و درمان شهرستان تایباد گفت: بیمارستان موجکد در شهرستان، یک بیمارستان ۱۱۰ تختخوابی است که در حال حاضر ۱۳۹ تخت در آن بهره‌برداری می‌شود، تلاش برای توسعه به ۱۶۰ تختخوابی از طریق مکاتبات با وزارت بهداشت انجام‌شده و موافقت کسب شد، لیکن به علت قدمت این بیمارستان کارشناسان دانشگاه با توسعه آن موافقت نکردند و آن را فرسوده خواندند.

موسوی گفت: مکاتبات و پیگیری‌های متعددی انجام شد و پیشنهاد‌ها مختلفی به استان منتقل شد، در آخرین ابلاغ استان، شرایط واگذاری زمین جهت ساخت بیمارستان جدید عنوان شد و قطعه زمین اختصاص‌یافته به وسعت ۱۷ هزار مترمربع تعارضاتی با دستورالعمل‌های ابلاغی داشت که ایراداتی در انتخاب این زمین به وجود آورده است.

وی گفت: طرح تشکیل دانشکده بهداشت در تایباد از سال ۹۳ اعلام‌شده که می‌تواند بیمارستان جدید در آن تأسیس شود که متأسفانه به علت نامناسب بودن شرایط زمین واگذاری این امر نیز محقق نشده است.

وی گفت: بیمارستان موافقت شده برای تایباد، یک بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی است که چنانچه بلافاصله ساخت و تجهیز آن آغاز شود، قریب به ۱۰ سال ساخت آن زمان خواهد برد که در پایان سال دهم قطعاً با افزایش جمعیت نیاز شهرستان به بیمارستانی با ۳۰۰ تختخواب خواهد بود.

شیر احمد جهانی، رئیس شورای اسلامی شهر تایباد گفت: متأسفانه عدم همراهی بعضی ادارات برای واگذاری زمین به بهانه از بین رفتن تعدادی درخت تاغ به‌عنوان جنگل موجب شده تا زمین مناسب مطابق با دستورالعمل‌های دانشگاه علوم پزشکی محقق نشود.

وی ضمن گلایه‌مندی از این عدم همکاری از منابع طبیعی درخواست کرد جهت رفاه مردم ترتیبی اتخاذ کنند و با پیگیری‌های مداوم زمین موردنیاز ساخت بیمارستان تأمین شود و به دانشگاه علوم پزشکی تحویل شود.

محمدعلی ساجدی، رئیس اداره زمین شهری تایباد با معرفی چند زمین سنددار دولتی پیشنهاد‌ها خود را ارائه نمود که موردبحث و بررسی قرار گرفت.

پیشنهاد‌ها، انتقادات و نظرات مسئولین ادارات مرتبط مطرح شد که در این میان شیر احمد جهانی، رئیس شورای شهر تایباد از عملکرد و عدم پیگیری ادارات ذی‌ربط در امر انتخاب و واگذاری زمین مناسب جهت ساخت بیمارستان گله نمود.

محسن سیاح در پایان افزود: باهمت مضاعف گروه مدیریتی شهرستان تلاش کنند تا زمانی که امکان ساخت بیمارستان جدید مهیا شود، مشکلات خدمات‌دهی در بیمارستان خاتم‌الانبیا (ص) که نارضایتی‌ها و کمبودهایی را شاهد است هر چه سریع‌تر مرتفع گردد.

وی گفت: به‌موازات پیگیری ساخت بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی جدید تایباد، به دنبال هماهنگی با آستان قدس رضوی هستیم تا بیمارستان بزرگ رضوی جهت توریست درمانی در منطقه تأسیس شود.

رسول حیدری، نماینده شورای شهرستان ضمن گلایه از وضعیت اورژانس شهرستان خواستار پیگیری ساخت ایستگاه اورژانس جاده دوغارون شد.

وی عدم همکاری مسئولین ادارات را عامل اصلی این موضوع دانست و افزود: زمین این مرکز و اعتبارات آن موجود است و آماده ساخت آن هستیم.

شهرستان تایباد در ۲۲۰ کیلومتری مشهد مقدس و ۱۵ کیلومتری مرز افغانستان قرارگرفته است.

image_printچاپ مطلب