غرب‌زده‌ها آفت تضعیف انقلاب اسلامی هستند
غرب‌زده‌ها آفت تضعیف انقلاب اسلامی هستند

یک تحلیل‌گر سیاسی بابیان این‌که غرب‌زده‌ها آفت تضعیف انقلاب اسلامی هستند، گفت: حضرت امام در منشور روحانیت فرمودند: ما محمدرضا و رضاشاه را بیرون کردیم اما محال است به این زودی تربیت‌شدگان تفکر غرب را خارج کنیم. درجایی دیگر می‌فرمایند من التماس می‌کنم این غرب‌زدگان را کنار بگذارید. باید خط این ماجرا را دقت کنید و زمانی که ایالت متحده آمریکا اعلام می‌کند که ما برنامه داریم برای ایران، یعنی هدف‌دارند. وقتی می‌گویند هدف‌دارند، یعنی راهبرد دارند.

به گزارش اختر شرق؛ مصطفی باقر زاده تحلیل‌گر سیاسی در ابتدای سخنان خود در مراسم حماسه مردمی نهم دی ماه در محل مسجد امام حسین علیه السلام شهرستان نیشابور گفت: ما در مسیر انقلاب اسلامی با یک اتوبان صاف و یک اتوبان یک‌طرفه‌ای که بزرگراه بزرگی باشد و همه بتوانند دران حرکت بکنند مواجه نیستیم. ما با یک جاده‌ای مواجه هستیم که در نقاط مختلف این جاده پیچ‌وخم جدی وجود دارد. این مدل در انقلاب اسلامی اگر مشخص بشود و اگر مطالعه شود، در انقلاب پیامبر اسلام هم‌چنین اتفاقی افتاده است. انقلاب اسلامی پیامبر اسلام هم یک جاده یک‌طرفه نبود که با سرعت تمام افراد در آن حرکت کنند.

باقر زاده گفت: فتنه‌ها و اطلاعات در مسیر انقلاب پیامبر اکرم هم بود، پیامبر اسلام که سرسلسله جریان توحید است، با شدیدترین آزمایش‌ها و ابتلائات، هم خودش و هم پیروانش مورد آزمایش قرار می‌گیرند و این موضوع به‌صورت واضح و شفاف در سوره مبارکه عنکبوت تشریح شده است. این ایمانی که ابتدابه‌ساکن در انقلاب اسلامی پیامبر اسلام بوده و این انقلاب را به پیروزی رسانده بود، نتوانسته در ادامه مسیر راه، فتنه‌ها را شکست دهد.

باقر زاده در تشریح فتنه‌های مسیر انقلاب اسلامی پیامبر اکرم گفت: شما مشاهده می‌کنید انقلاب اسلامی پیامبر به جنگ احد که می‌رسد، تنگه را کسانی رها کرده و به دنبال غنیمت می‌روند، فتنه‌ای به پا می‌کنند و کار را به‌جایی می‌کشانند که انقلاب اسلامی پیامبر به مشکل اساسی و فراوان برخورد می‌کند. اتفاقی که در این موضوع رخ‌داده اتفاقی شوخی‌بردار نیست؛ انقلاب نوپای پیامبر در ابتدا به‌سوی جلو حرکت می‌کند اما عده‌ای به‌واسطه ایمان لازمی که نداشتند و نتوانستند بر روی سهم خواهی ها پا بگذارند؛ انقلاب پیامبر را مورد خطر قراردادند. همین ایمان در جنگ احد به احزاب می‌رسد.

وی افزود: شک و تردید در ادامه مسیر هم وجود داشت؛ اما در جنگ احزاب گروهی از مردم متفرق شده و شک می‌کنند و نمی‌دانند ادامه مسیر درست است یا نه. آن‌ها وقتی در شرایط سخت اقتصادی و تحریمی قرار گرفتند و تهدیدات نظامی که از بیرون وجود داشت، در جنگ احزاب، رهبر جامعه خطاب به این مسلمانان اعلام می‌کند کسی حاضر است که یل را پایکوب کند، در اینجا کسی جز مولا علی (ع) حاضر نمی‌شود.

باقر زاده ادامه داد: مسیر انقلاب پیامبر بازهم با فتنه‌ها آزمایش می‌شود که بزرگ‌ترین اتفاق دوره پیامبر می‌رسد به نقطه‌ای که پیامبر خدا به رحمت خدا می‌روند. شما مشاهده می‌کنید که چه اتفاقی رخ داد و چه بلایی بر سر جامعه رسول‌الله آمد. حامیان پیامبر چگونه متفرق شدند. وحدتی که می‌توانستند حول محور علی ابن ابی‌طالب به دست آورند، از دستشان خارج می‌شود. این فرایند ادامه پیدا می‌کند تا این‌که ۲۳ سال بعد کسانی در مقابل علی (ع) صف‌آرایی می‌کنند. کسانی در مقابل رهبر جامعه صف‌آرایی می‌کنند که اصولاً ژنرال‌های ۶ ستاره رسول خدا بودند. جنگ‌های امیرالمؤمنین دیگر جنگ با کفار نیست، جنگ با انحرافات در بطن جامعه است. جنگ باکسانی است که رانت خورده و سهم خواهی کردند و از بیت‌المال بیشتر برداشتند.

این تحلیل‌گر سیاسی ادامه داد: این افراد دیدند تاب‌وتوان ندارند چون علی ابن ابی‌طالب را دیدند که محکم ایستاده است. مولا علی می‌خواهد قسط را به معنای واقعی اجرا کند. او می‌گوید اگر در کابین کسی هم باشد بیرون می‌کشد هرچند که رزمنده شماره یک سپاه پیامبر باشد، هرچند که کارگزار شماره یک پیامبر خدا باشد. اگر از رانت ویژه‌ای استفاده کرده، از سهم خواهی ها استفاده کرده، اگر آقازاده پروری اتفاق افتاده، گفتند به بهانه آن‌که ما انقلاب پیامبر را انجام دادیم، حالا باید بیشتر استفاده کنیم، اما تمام این‌ها را امیرالمؤمنین می‌خواهد از آن‌ها بگیرد؛ و به همین دلیل آن اشخاص نمی‌توانند تحمل کنند. لذا شما می‌بینید که صدیق‌ترین یاران پیامبر در مقابل امیرالمؤمنین صف‌آرایی می‌کنند و توانشان هم نمی‌رسد و دست به دامان بیتی از رسول خدا می‌شوند و این اتفاق ننگین در زمان امیرالمؤمنین رخ می‌دهد.

باقر زاده با اشاره به این‌که ما به چنینی در بستر تاریخ مواجه هستیم، ادامه داد: ادامه خط جریان اشرافیت که علیه انقلاب اسلامی پیامبر شروعش می‌کنند، درحرکت دوم که در جنگ صفین است خودش را نشان می‌دهد، در جنگ صفین کار به‌جایی رسید که لشکریان حقیقی اسلام تردید کرد.

وی با اشاره به حضور جریان نفاق در لشکر علی ابن ابی‌طالب افزود: این مسئله باعث می‌شود که رهبر انقلاب پیامبر، از ده قدمی خیمه فتنه برگردد و مجبور باشد که در همان نقطه به پایانش رقم بزند. چون در لشکریان خودی جریان نفاق بود. جریانی که اگر در حال بخواهیم اسم‌گذاری کنیم، جریان نفوذ خوانده می‌شود. جریان غرب‌گرا در لشکر علی ابن ابی‌طالب هم وجود داشت. ما اگر شامات را غرب آن زمان اعلام کنیم، منافقان سپاه حضرت علی جریان غرب‌گرای آن زمان می‌شوند.

باقر زاده ادامه داد: این خطه فتنه ادامه پیدا کرد. سر به سجودترین افراد، کسانی که مفسر قرآن بودند، کسانی که معتقد بودند که ما عدالتیم و علی عقب‌افتاده، در برابر علی ابن ابی‌طالب آخرین فتنه را رقم زدند و علی ع به شهادت رسید؛ اما به چه دلیل به شهادت رسید؟ به خاطر شدت عدالتی که می‌خواست مستقر کند.

باقر زاده در ادامه با تشریح جریان فتنه در زمان امام حسن (ع) گفت: کار به نقطه‌ای رسید که یاران صدیق امام حسن در انتها برمی‌گردند و به ایشان می‌گویند توکاری کردی که ما ذلیل شویم، تو ما را ذلیل کردی و در انتهای این بحث نظاره کنید چه بلایی سر جامعه رسول خدا آمد؛ که سر پسر رسول خدا را پس از پنجاه سال بریدند و در بلاد اسلامی چرخاندند.

این تحلیل‌گر سیاسی با انتقاد از افرادی که از ولایت فاصله می‌گیرند، گفت: آخر این خط و ماجرا می‌شود این فتنه و فتوا. آیا ممکن است بلایی که بر سر انقلاب اسلامی پیامبر بعد از ۵۰ سال افتاد سر انقلاب امام خمینی هم بیفتد؟ بله؛ نباید گذاشت. باید تشخیص درست داد. باید فهم عمیق پیدا کرد و باید قطعی دانست که دشمن دسیسه می‌کند، دشمن طراحی می‌کند و در داخل پیاده‌نظامی خواهد داشت که این طراحی را در داخل اجرا می‌کند. در دفاع مقدس وقتی عملیات انجام می‌شد، هواپیماهای فرانسه و شوروی و امثالهم می‌آمدند که بمب بریزند. حضرت امام یک‌جمله‌ای داشتند که خیلی جالب بود. می‌فرمودند از آن بالا که نمی‌خواهید حکومت بکنید آخرش که پائین می‌آیید!

باقر زاده در ادامه به فتنه‌های اخیر پرداخت و گفت: در ماجراهای فتنه‌انگیز و فتنه گون اخیر، عوامل داخلی هستند که در برابر این خط قرار می‌گیرند و سناریو را اجرا می‌کنند.

وی بابیان این‌که غرب‌زده‌ها آفت تضعیف انقلاب اسلامی هستند، گفت: حضرت امام در منشور روحانیت فرمودند: ما محمدرضا و رضاشاه را بیرون کردیم اما محال است به این زودی تربیت‌شدگان تفکر غرب را خارج کنیم. درجایی دیگر می‌فرمایند من التماس می‌کنم این غرب‌زدگان را کنار بگذارید. باید خط این ماجرا را دقت کنید و زمانی که ایالت متحده آمریکا اعلام می‌کند که ما برنامه داریم برای ایران، یعنی هدف‌دارند. وقتی می‌گویند هدف‌دارند، یعنی راهبرد دارند.

باقر زاده در توضیح ماجرای سال ۸۸ گفت: مشاهده کردید برنامه قطعی اسقاط نظام جمهوری اسلامی است. در برنامه‌های سال ۸۸ رسماً اعلام می‌کنند و به موضوع می‌پردازند. می‌گویند ما باید برای همیشه تکلیفمان را با نظام جمهوری اسلامی ایران روشن کنیم. ما باید صندلی را از زیر پای رهبری بیرون بکشیم. جریان انقلاب اسلامی تازه دارد راه می‌افتد که بعد از مدتی گروهی از بدنه انقلاب جدا می‌شوند، اسمشان می‌شود سازمان خلق مجاهد و ۱۷ هزار شهید بر دستان مردم می‌گذارند.

وی ادامه داد: در جنگ تحمیلی دشمن متوجه شد در عرصه نظامی نمی‌تواند کاری انجام دهد چون منطق خمینی منطقی بود که گفت بکشید ما را ملت ما بیدارتر می‌شود، در این موقع بود که فتنه را به حوزه فرهنگی تغییر دادند؛ اما سال ۸۸ نقطه عطف انحرافات بود چون ملت ایران قدرتمند شده بود. دلایل قدرت ایران چه بود؟ صنعت هسته‌ای قبل از سال ۸۲ پیشرفتی نداشت، آنچه بود قبل انقلاب بود و بعد از ۸۲ در حد ۵ سال ما قدرتمندترین هسته‌ای جهان شدیم و گفتیم اگر ۲۰ درصد هسته‌ای را ندهید، خودمان می‌سازیم! دانشمندانی چون شهریاری در کمتر از شش ماه بیست درصد را هم محقق کردند، اما چرا پرونده هسته‌ای ما بسته نشد؟

باقر زاده با اشاره به نقش رهبری برای ثبات کشور که یک معجزه سیاسی را در سال ۸۸ رقم می‌زند، گفت: یک روزنامه‌نگار مصری می‌گوید ما و ایران ۳۰ سال است در یک شرایط بودیم. ایران راه مقاومت در برابر ابرقدرت‌ها انتخاب کرد، اما ما راه سازش و خیانت را انتخاب کردیم، ایران جنگ نابرابر را پیروز شد تا این‌که کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هرکدام ۶۴ بار از ایران نام می‌برند.

وی بابیان این‌که امروز استراتژی فشار حداکثری بر ایران حاکم است تا در ایران آشوب ایجاد شود و رفتار ایران در منطقه تغییر پیدا کند، گفت: چرا عربستان ۴۱۰ میلیون دلار علیه ایران هزینه می‌کند تا ایران را در فهرست سیاه قرار دهد؟ چون ایران در حال قوی شدن است. بن سلمان با هزینه عربستان برای تأسیس شبکه اینترنشنال و شبکه‌های مجازی مختلف هزینه می‌کند.

باقر زاده با تأکید بر این‌که طراحی دشمنان جدی است، افزود: مثلث عبری، عربی غربی با بدنه جریان داخلی منافقین و نفوذی‌ها و سلطنت‌طلبان به دنبال نفوذ در تایرسازی و تصمیم‌گیری در ایران هستند. به تعبیر آیت علم الهدی جمهوری اسلامی چون دژی شده که کسی از بیرون نمی‌تواند آسیبی به آن بزند.

وی در بخش پایانی خطاب به دولت گفت: مسئله اصلی ما در مدیریت نیروهاست. کاری نکنید متخصصان هوافضا لاستیک‌فروش و میوه‌فروش شوند. این‌ها فتنه است.

خبرنگار: یونس خدادوست

image_printچاپ مطلب