مسئول اداری مالی دانشگاه پیام نور بردسکن گفت: بهرغم اینکه دانشگاه پیام نور بردسکن ظرفیت پذیرش ۶۰۰ دانشجو را دارد اما اکنون فقط ۱۲۰ نفر دانشجو در آن مشغول به تحصیلاند و بقیه صندلیها خالی هستند.
به گزارش اختر شرق و به نقل از ایسنا؛ محمدرضا گلعذار در گفتوگو با ایسنا عنوان کرد: گفته میشود دانشگاه پیام نور بردسکن تعطیلشده است اما اینطور نیست و این واحد فعالیت خود را با تعداد دانشجویانی هرچند اندک ادامه میدهد.
وی ادامه داد: هرچند تاکنون سیاستهای اصلی برای این دانشگاه اتخاذ نشده که برای ادامه فعالیت آن مسئولان مرکز چه تصمیمی قرار است، بگیرند اما اگر وضعیت به همین شکل باشد و دانشجوی بیشتری نیاید؛ دانشگاه خودبهخود تعطیل میشود.
مسئول اداری مالی دانشگاه پیام نور بردسکن بیان کرد: از زمان استعفای رئیس دانشگاه پیام نور بردسکن این دانشگاه زیر نظر دانشگاه پیام نور کاشمر اداره میشود، در حال حاضر فقط دو رشته علوم تربیتی و مهندسی کامپیوتر فعال هستند، با ورودیهای جدید پیشبینی میشود تعداد دانشجویان به ۱۲۰ نفر برسند.
وی گفت: اگرچه ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشگاه پیام نور بردسکن بالغبر ۶۰۰ نفر است اما چون عضو هیئتعلمی نداریم مجوز رشتههای بیشتر داده نمیشود و این موجب شده دانشجویی نیز به این دانشگاه نیاید.
گلعذار افزود: هرچند برای جذب هیئتعلمی پیگیریهای بسیاری شد اما اساتید حاضر نیستند به شهر کوچکی همانند بردسکن آمده و مدرک خود را به این دانشگاه بدهند تا به وزارت علوم ارائه دهیم، ترجیح میدهند به دانشگاههای دیگر در شهرهای بزرگ بروند که درآمدشان بیشتر است و این موجب شده نتوانیم رشته و بهتبع آن دانشجوی بیشتری را بگیریم.
وی اظهار کرد: با توجه به اینکه دانشگاه پیام نور بردسکن در راستای توسعه عدالت آموزشی و در پاسخ به نیازهای آموزشی منطقه سال ۸۶ تأسیس شد و همان زمان هیئت مؤسس تعهداتی ازجمله در اختیار قرار دادن یک وسیله نقلیه، یک قطعه زمین مناسب برای ساختمان دانشگاه و پرداخت ۷۵ میلیون تومان در وجه دانشگاه داده بودند اما در این سالها به هیچکدام از این تعهدات عمل نشده است.
مسئول اداری مالی دانشگاه پیام نور بردسکن ادامه داد: در سال ۹۶ ساختمان جدید دانشگاه پیام نور در حاشیه جاده بردسکن به خلیلآباد در زمینی به مساحت ۵ هزار مترمربع در دوطبقه احداث شد؛ که طبقه اول تکمیل و طبقه دوم نیمهکاره مانده است.
وی گفت: تاکنون ۵۰۰ دانشجو از دانشگاه پیام نور بردسکن فارغالتحصیل شدهاند، در حال حاضر همه دانشجویان بومی هستند و با توجه به اینکه برخی از آنان کمبضاعتاند اگر این دانشگاه تعطیل شود، نخواهند توانست در دانشگاه آزاد به دلیل هزینههای بالا ادامه تحصیل دهند و مجبور به انصراف خواهند شد.