خدمت رسانی ۳۰ هزار نیروی خدمتگزار به زائران پیاده رضوی
خدمت رسانی ۳۰ هزار نیروی خدمتگزار به زائران پیاده رضوی

۳۰ هزار خدمتگزار در زمینه پشتیبانی و خدمت رسانی به زائران پیاده رضوی در دهه پایانی ماه صفر فعالیت می کنند.

به گزارش اختر شرق،سخنگوی جمعیت خدمتگزاران زائران پیاده امام رضا (ع) گفت: خدمتگزاران طی ده روز پایانی ماه صفر، خدمات خود را به‌صورت رایگان به زائران ارائه می کنند.

حسین رضایی افزود: همه این نیروها پیش از اعزام، دوره‌ های آموزشی تخصصی را جهت ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی پشت سر گذاشته‌اند.

سخنگوی جمعیت خدمتگزاران با اشاره به ورود ۱۵ هزار و ۸۹۰ زائر پیاده به مشهد، گفت: «سال گذشته ۶۳۶ هزار زائر پیاده داشتیم که ۵۳ درصد آن‌ ها از بانوان و ۴۷ درصد از مردان بودند.وی گفت: همه زائران پیاده تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند و مبلغ ۲۰ هزار تومان از ۶۵ هزار تومان مبلغ بیمه توسط جمعیت پرداخت می‌شود.»رضایی با اشاره به پیش‌ بینی اسکان ۱۰ هزار زائر و احتمال افزایش این عدد در روزهای آتی گفت: پیش‌ بینی می‌ شود ۱۴ هزار زائر از استان خراسان شمالی در این مسیر پیاده‌روی کنند و حدود ۹۰۰ کیلومتر از مسیرهای منتهی به مشهد تحت پوشش مستقیم خدمات این جمعیت قرار دارد.

ارائه خدمات درمانی و رفاهی به زائران پیادهوی در خصوص خدمات ارائه شده تصریح کرد: زائران از سه محور اصلی خدمات رفاهی (شامل صبحانه، نهار، شام و اسکان)، درمانی (توسط کادر دانشگاه علوم پزشکی و جمعیت هلال احمر) و بهداشتی بهره‌ مند خواهند شد.

همچنین جهت تأمین نیازهای سرمایشی، دو دستگاه یخ‌ ساز از کشور عراق در راه است که به‌ زودی در اختیار زائران قرار می‌ گیرد.