آغاز برداشت جو از ۳۳۰۰ هکتار مزارع شهرستان خواف
آغاز برداشت جو از ۳۳۰۰ هکتار مزارع شهرستان خواف

مدیر جهاد کشاورزی خواف از آغاز برداشت عملیات مکانیزه جو از سطح ۳۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد.

به گزارش اختر شرق؛ خالد فقیری اظهار کرد: برداشت جو از مزارع شهرستان خواف از ۲۲ اردیبهشت ماه آغاز و تاکنون بیش از ۵۰۰ هکتار محصول جو از اراضی بخش جلگه زوزن و مرکزی برداشت شده است که پیش‌بینی می‌شود حدود ۱۰ هزار تن برداشت جو داشته باشیم.

وی با بیان اینکه برداشت جو از مزارع این شهرستان از ۲۲ اردیبهشت ماه آغاز و تاکنون بیش از ۵۰۰ هکتار محصول جو از اراضی بخش جلگه زوزن و مرکزی برداشت شده است افزود: ارقام کشت شده در سطح شهرستان خواف عمدتاً رقم ریحان، یوسف، گوهران، جلگه و متوسط عملکرد ۲.۹ تن در هکتار است.

مدیر جهاد کشاورزی خواف ادامه داد: بیش از ۲۵دستگاه کمباین ۵دستگاه کمباین بومی و ۲۰ دستگاه کمباین مهاجر برداشت غلات را در این شهرستان انجام می‌دهند.

فقیری خاطرنشان کرد: در این رابطه اکیپ‌های برداشت متشکل از کارشناسان مجرب مستقر در مدیریت و مراکز جهاد کشاورزی و کارشناسان پهنه بر کار برداشت و تنظیم کمباین‌ها نظارت دارند.

وی تصریح کرد: به منظور جلوگیری از انتشار بیماری گیاهان، کلیه کمباین‌ها قبل از ورود به مزرعه ضدعفونی می‌شوند.

image_printچاپ مطلب