رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار از تولید ۱۷هزار و ۶۸۹ تن گوشت مرغ طی ۹ ماه نخست امسال در این شهرستان به عنوان قطب تولید این ماده پروتئینی در استان، خبر داد.
به گزارش اختر شرق؛ دکتر برات اله زیدآبادی در این باره گفت: برای تولید این مقدار گوشت مرغ، هشت میلیون و ۶۷۷ هزار قطعه جوجهریزی در مرغداریهای سبزوار انجام شده است.
به گفته رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار توسعه زنجیره صنعت مرغ، از عوامل رغبت مرغداران سبزواری به افزایش جوجهریزی بوده که موجب افزایش تولید گوشت مرغ و عرضه آن در بازار شده است.
وی ادامه داد: بیش از ۹۰ درصد گوشت مرغ تولیدی سبزوار در استانمان مصرف گردیده و بقیه آن به دیگر استانهای کشور ارسال شده است. سبزوار سالانه با تولید بیش از ۲۵ هزار تن گوشت مرغ، تامینکننده یک چهارم نیاز استان به این ماده پروتئینی است.
لازم به ذکر است؛ شهرستان سبزوار از قطبهای مهم دام، طیور و آبزیان در استان است و ۳۵ درصد اشتغال سبزوار در حوزه دامپروری و پرورش طیور است که ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی و تخمگذار در سطح شهرستان فعال هستند.